e uzlet logoProfi webáruház

Gyors, mobilra optimalizált, korlátlan számú termékkel, több nyelven - külföldre is!

Profi eMarketing

Mindent egy rendszerben optimalizálunk: weblap, hirdetések, hírlevél, Facebook!

E-üzlet Profikkal!

Profi e-kereskedelem a bankkártyás fizetéstől a külföldi szállításig - 2003 óta!

 
Piacképes terméke van?! MOST belevágna?

 

e comm2

 
Nem úgy jönnek a bevételek, ahogy várta?

 

e comm3

 
Összehangoltuk az online marketing támogatást!

 

 

Minden kép pixelt és minden szót újra kell gondolnunk a mobil nézetek miatt! 2-ből 1 vásárlás mobilon kezdődik és ott is fejeződik be!

E-Bridge Joomla! User Club Software katalógus - Felhasználási útmutató

Célunk, hogy a programok használatával Ön is elégedett legyen. A rendelés menete:

figyelmeztetes

Rendelés előtt figyelmesen olvassa el az alábbi tájékoztatókat!

Kérjük, hogy vásárlás előtt vegye figyelembe! Az E-Bridge Joomla! User Club a GNU/GPL liceszn szerint kizárólag közvetíti a Joomla! software-eket, csak a software telepítés munkadíját és költségeit számolja fel.  A Joomla! Software-ek online és üzleti kommunikációs felhasználásában és professzionális működtetésében kizárólag az E-Bridges eMarketing ServicesTM szolgáltatásokért számít fel díjat. Az E-Bridge Joomla! User Club Joomla! Project alapelveit követi: Mission, Vision & Values  

emarketingexpert.eu don't sell third party software, only deliver solutions to the Joomla! users in Hungary. emarketingexpert.eu is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters. The Joomla logo is used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.

1. Miért fizet nekünk?

A világszínvonalú Joomla! software-ek és kiegészítő programok telepítését végezzük el Önnek folyamatos magyar és angol nyelvű üzleti kommunikációs háttértámogatással. Az E-Bridges árak csak a programok telepítési díját tartalmazzák, belefoglalva a feltüntetett software bemutatási időt is - Skype-on.

Világszínvonalú programok minden árérzékeny vállalkozásnak
A katalógusban kizárólag a joomla.org több ezer programjából válogatott , a hazai weblap tulajdonosok számára tesztelt, megoldásokat helyezzük el.

A Joomla! Open Source rendszer folyamatosan fejlődik. A klub katalógusból választva Ön mindig a legfejlettebb program verziót működtetheti licenszdíj nélkül.

A Joomla! programokat nemzetközi fejlesztői munkacsapat teszteli, ők és a biztonsági team rendszeres frissítéseket adnak ki. Kiemelkedő színvonalú összmunkájuk eredényeként a világ első három legelismertebb CMS rendszere között találja a Joomla!-t.

Egyes kiegészítő programok "fizetősek". Fejlesztőik 10 -100 €  egyszeri díjat kérnek a program használatáért, amelyet rendszerint ingyenes technikai támogatással és folyamatos fejlesztésekkel társítanak. Ezen díjakat külön feltüntetjük. A program vásárlás díját a telepítési díj nem tartalmazza! A "fizetős" programok telepítési díja a program vásárlás ügyviteli és techikai támogatását is tartalmazza.

A telepített programok működtetése közben újabb költségek is jelentkeznek, amelyekre Önnek szintén gondolnia kell az eredményes használat érdekében. A működtetés közben felmerülő költségekről és  árakról, mint pl.: a weblap fenntartás díjai, az online marketing tevékenység és az üzleti működtetés munkadíjai és minden más - a weblap eredményes működtetéséhez szükséges tudnivalókról kérje az ingyenes kiadványunkat.

E-BOOK7-ről Hétre

E-mail:
Név
Telefonszám a visszahíváshoz és javasolt időpont:
Anti Spam kérdés:
Hány napból áll egy hét?


2. Hogyan rendeljen a katalógusból?

Profi szolgáltatások egy rendszerben

Az  E-Bridge Joomla! User Club-ban a felkészítő képzéstől a Google AdWords működtetéséig minden szolgáltatást megrendelhet, amire szüksége van a programok eredményes működéséhez és az online üzleti kommunikációhoz. Önnek ehhez nem kell sem angol, sem informatikai tudás.

Kérdezze meg a szakértőt!

Program választás előtt mindeképpen érdemes profi eMarketer szakemberektől érdeklődni, elsősorban a software-ek gyakorlati hasznáról, és működési költségeiről. Vegye tekintetbe, hogy az informatikusa és a rendszergazdája főleg a software programozás és fenntartás területén jártasak, az online kommunikáció és üzleti kommunikáció a megvásárolt technológiával más szakterületek.

Legjobb, ha tanácsadóinkkal egyeztet a programokról, és a garanciáról is, így biztosan elégedett lesz a Joomla!-val.

E-Marketing konzultációhoz

E-mail:
Név
Telefonszám a visszahíváshoz és javasolt időpont:
Anti Spam kérdés:
Hány hónap egy év?

3. A rendelés menete:

Regisztráljon  a weblapon!

Előzetes regisztráció és bejelentkezés után rendelhet.

Ha új weblapot készíttet:

- Válasszon alap programot!

 - Válasszon kiegészítő programokat a felhasználás céljának legjobban megfelelő programcsoportból! Pl.:értékesítési weblap, webáruház

- Válasszon keresőoptimalizálási programot!

Tervezze a weblap teljes készítési és működési költségét egy rendszerben, így lesz valóban eredményes a weblapja  és nem érheti meglepetés a költségek miatt.

Ha weblapját bővítené vagy felújítaná:

- Válasszon programokat a felhasználás céljának legjobban megfelelő programcsoportból!

- Válasszon keresőoptimalizálási programot!

A weblap teljes készítési és működési költségét egy rendszerben kezelje, így lesz valóban eredményes a weblapja  és nem érheti meglepetés a költségek miatt.

rendelesVissza  a programokhoz:

Tags: emarketing webmarketing seo webprogramok joomla weblap


BOTTOM CONTENT

  • Az online piac előzetes auditja, e-üzleti tanácsadás, éves költségtervezés, éves eMarketing terv

  • Integrált marketing (Adwords -, Facebook-, Hírlevél-, hagyományos hirdetések)

  • Mobilokra is optimalizált webáruház, honlap fejlesztés Joomla! és WordPress, Virtuemart, eCommerce programokkal Skype konzultáció,

  • Skype konferencia, távmunka megosztott képernyővel is, oktató programok

 

 

Mi a különbség, ha nem csupán a cégvezető menedzseli az e-üzleti folyamatokat?

Nem elég mindenkinek csupán FIZETNI érte...! Optimalizáljuk a "mit, mivel, kivel, hogyan, az éppen akkor amikor és a mennyiért" kérdéskört is! Leegyszerűsítve: mi azt is tudjuk, amire a cégvezető nem is gondol, nem is gondolhat, mert más területen dolgozik...

 

Aki kerüli a kihívásokat, az ne menjen e-kereskedőnek!

Ezt egy cégvezetőtől hallottuk! Igaza van...ám tegyük a kihívásokat kezelhetővé és amennyire lehet tegyük kiszámíthatóvá az e-üzletet!

 

 
 
 
 

Amikor eljön az idő és a cégvezető válaszút előtt áll: fejlődni vagy ... A továbblépés egy nagy ugrással az e-üzlet kiterjesztése!

 

E-Bridges E-Business™ üzleti és kommunikációs szolgáltatások mikro- és kisvállalkozásoknak a hazai és a nemzetközi e-üzletben

Nekünk mondták a cégvezetők!

 

- Miért nem mondtad, hogy ezt már mondtad?!
- Hm, többször szóltam, talán figyeltél is, ám a szíved mégis ahhoz húzott, amit már ismertél, ...ismertél, mert már sokszor megégetted magadat vele! 
- Legközelebb szólj rám mielőtt megint hülye leszek! KJ 2015

 

A hírlevél kampány a TE projekted, a feladat egyszerű: CSINÁLD meg! Ekkor Te megkérdezted:
- Mikor delegáltad nekem a CRON futtatás beállítását a szerveren, ...és még 8 másik lépést is felsoroltál, ami nélkül egy online marketing kampány el se indulhat?
Megértettem, hogy ez - valóban komoly csapat munka. Zs G  2015

 

Korábban egy "mindenki ismeri" óriás cégnél dolgoztam, mint beszerzési vezető. Az üzletkötéseknél használtam a cég erejét. 
Most a saját erőmet használom, és Gabriella előtt meghajolok: ez ugyanolyan nagy munka, bár az eredményszámok végén még kevesebb a nulla, - egyelőre! Már külföldről is jönnek a megrendelések! PK 2014.

Végre beláttam, hogy én hiába akarok egyszerű marketinget, amikor a többiek mindent bevetnek. Azért, ti tudtok valamit! Dr. P. Katalin 2012


Mit mondanak nekünk - rólunk?

 

A fogászati praxisról sokat tudtam, de a marketingről és a vállalkozás szervezésről éppen csak annyit amennyi az induláshoz kellett. A Google hirdetések hatékony szövegezését és az online értékesítést, ami  kezdettől fogva sok pácienst hoz külföldről, Gabriellától tanultam a napi munka közben. Dr. T. V. 2010

 

Amikor szólt az értékesítési vezetőm, hogy Gabriella Skype konzultációra hív engem is, az első gondolatom az volt, hogy mit akar ez nő, biztos több pénzt akarnak?! Helyette lebeszélt a kiadásokról!! Azóta nem ugrok be minden "kedvező" ajánlatnak, előbb megkérdezem őt. G. György 2009

10 órában Skype-on Gáborral és Gabriellával, minden kérdésemre választ kaptam! Mindegyik problémámat megoldottuk! Olyan programokat is használok azóta, amikről korábban nem tudtam. A  SEO mellett a marketing megjelenés is  profibb lett. Sokat tanultam! G. Sándor 2008


Akkor jöttem rá, hogy mi már VÁLLALAT vagyunk, amikor addig optimalizáltuk az online értékesítést, amíg egyszercsak elkészítettük veletek együtt  a szervezeti és működési szabályzatunkat is. Köszönöm Neked Gabriella!  Z. Ági 2007

 

 E-Bridges eMarketing ™ 2003-óta! E-üzlet magyar és nemzetközi piacokon 
E-kereskedelem, webfejlesztés, működtetés, tanácsadás, képzés, SEO keresőoptimalizálás, Facebook hirdetés,  Google  Adwords hirdetések, integrált marketing kapmányok

skype:eurobridge | Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | +3620 359 0185