This website is using cookies
×
Webáruház és e-üzleti csomagok
 x 

A kosár üres
Shop Menu

A webfejlesztéssel meglehet csúszni, a hirdetésfejlesztéssel aligha.  

 

Adwords, Facebook hirdetések - kampánykezelés E-marketerrel

e bridges retail logo10

[powr-price-table id="b0597064_1483520165"]

*Új kampányokkal együtt Max. 5 kampány együttes működtetése 
** Kampány grafikai tartalommal együtt, max. 5 kampány együttes működtetése 
*** A nemzetközi értékesítés technikai előkészítésére külön díjat számolunk el
 

Kampány grafika partnereink kampányainak eredményességéért

"Van saját grafikusom, megbecsülöm, most is vele szeretnék dolgozni..." Mi is szeretnénk vele, ám 10 esetből jó, ha egy grafikussal tudunk időben eredményes kampánytartalmat készíteni. Más formanyelvet beszélünk, más az időgazdálkodásunk, más az érdekeltségünk - nagyjából ezen három indok körül találjuk meg az eredménytelenség okát.

 

Profi hirdetés - grafikával és videó hirdetésekkel - időben. 

 

Adwords kampány, Facebook kampány, hírlevél kampány, - termék képeket ha kapunk, ha nem, mi  kampányt tervezünk - röviden így foglalhatom össze.

Videó hirdetések létrehozása a Youtube csatorna és a Facebook saját eszközeivel - a vevők ezekre jól reagálnak, sokszor jobban, mint a digitálisan perfekcionalista hirdetésekre. A vevőknek az üzenet a fontosabb! 500 milliós árbevétel alatt elsősorban ezeket a gyors reagálású rövid üzeneteket ajánljuk.

 Csupán az e-marketinghez is rendelhető külön értékesítési támogatás

 

 Hirdetések grafikai támogatása

[powr-price-table id="6fa06561_1473846147884"]

Az aktuális piaci helyzet és a hirdetési igények gyorsan változnak. A tervezés az ötleteléstől egészen a megvalósításig egyedi grafikákkal, minőségi kampánytartalommal, magas követelményeknek megfelelve dolgozunk. Tulajdonosi szemlélettel, a gazdaságosságot szem előtt tartva valósítjuk meg  - a következő negyedévre - időben megtervezett, értékesítési akciókat, termékbevezető kampányokat, és legfőképpen az októbertől január első hetéig tartó évvégi hirdetéseket.

Minden extra erőfeszítés nélkül a kampánnyal együtt rendelje meg a webáruházhoz a külön értékesítési oldalt a marketing grafikai tartalmat is. Úgy készítjük el, hogy a hírlevélhez és a hirdetett Facebook posztokhoz is igazodjon.

 [powr-form-builder id="be0744c7_1478022518453"]

Rólunk

2003 óta a hazai és a nemzetközi e-kereskedelemben Először Online marketing, majd webfejlesztés és webáruház működtetés, nemzetközi üzletépítés e-kereskedelemmel

ASZF

Az E-Bridges  nem egy szokványos infokommunikációs cég, ha csupán magyar viszonylatban keresünk hasonlót. Elismert és megszokott formáció a nemzetközi e-üzletben. Mi a legkorábbiak között vagyunk nemzetközi összehasonlításban is. Ez határozza meg Általános Szolgáltatási Feltételeinket is:

Kapcsolat

Központi honlap: e-bridges.eu

Kapcsolat:

E-Mail:info@e-bridges.eu

Mobil: 20 359 0185 (Írjon egy SMS-t és visszahívjuk!)

Save 30

1 órás extra konzultáció e-üzlet nyitás előtt 5500 Ft

Tudj meg többet az indulásról

AKCIÓ