e uzlet logo
E-Marketing TM/Műszerfal/Gyorsítsd fel a honlapodat

 

Elég gyors a webáruháza ahhoz, hogy minden eszközön - használható időn belül - letöltődjön?

 

 

Pirosban van a teszt eredmény? Nem elég gyorsan töltődik be a honlap mobilokon...?  Asztali gépen is "sárgában" van a teszt?

Még a "mobile/tablet ready" honlapoknál is gyakori a lassulás.  A Google PageSpeed Insight teszt megmutatja hol kell javítani.

 

Jó a teszt, mégse töltődik be mindenkinek a webáruház?!

Olyan esettel is találkoztunk,  amikor a teszt jó eredményt mutatott, a webáruház megrendelői közül többen telefonon panaszkodtak, hogy mégsem tudnak rendelni. Ez függ a helyi internethálózattól is, függ a fogadó készülék korától, és a beállításaitól is. 

 

Az Analytics kevesebb napi kattintást mutat, mint az Adwords?! 

Az, hogy időben betöltődik a webáruház miután a hirdetésre kattintottak, zsebbe vágó probléma! Szinte biztos, hogy a kattintásokat az Adwords jól számolja. Az Analytics is jól számol: csupán azokat, akiknek teljesen betöltődött a kattintott oldal!

 

 

A sebesség optimalizálásával a vásárlások száma növekszik...

 

Mindenki gyorsabb letöltődést szeretne!

Sok webáruház tulajdonos tudja, hogy a keresőoptimalizálásban a letöltési sebességnek óriási szerepe van. Ám nem egyszerű a honlapot úgy felgyorsítani, hogy közben a tulajdonosok ragaszkodnak a megszokott látványelemekhez is. Még a legnagyobb lapok se tudnak mindig a zöld sávban lenni. Leginkább időt rabló A/B tesztekkel lehet "kisakkozni",
mert nincs két egyforma megoldás.

 

Ha régóta húzik a probléma, vagy most keres jó megoldást, akkor kérjen egy konzultációt a webáruház gyorsítási lehetőségeiről!

Joomla kiegészítők az e-marketer ajánlásával: 

 

Ha egyszer már jó volt a sebesség, akkor is rendszeresen ellenőrizni kell újra és újra.

Minden tartalom bővítés, program vagy kép frissítés hatással lehet a gyorsaságra. Némelyik webáruház akkora hasznontalan terhet cipel a régen ott felejtett vagy a túlméretezett képek miatt, hogy a javítás önmagában felére csökkenti a felhasznált tárhely méretét.

 


Webáruház sebesség optimalizálás

Gyorsabb webáruház - több sikeres vásárlás!

Mi beállítjuk az optimális szintet.

Kérjen egy tesztet!   -

Érdekelne, hogy...

Töltse ki a lenti mezőket és hamarosan keresni fogjuk.

Required *

 

 

 E-Bridges eMarketing ™ 2003-óta! E-üzlet magyar és nemzetközi piacokon 
E-kereskedelem, webfejlesztés, működtetés, tanácsadás, képzés, SEO keresőoptimalizálás, Facebook hirdetés,  Google  Adwords hirdetések, integrált marketing kapmányok

skype:eurobridge | Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | +3620 359 0185