e uzlet logo

 

Az E-Bridges eMarketing TM nem egy szokványos infokommunikációs szolgáltatás! Amit az e-üzlet és a gazdaságosság kíván, ahhoz fejlesztünk!

 

Az E-Bridges eMarketing TM egy szolgáltatás rendszer része,  a vállalkozások üzleti kommunikációs tőkéjét fejleszti és működteti!

Lakatos Gabriella CeM eMarketer,
 

Az E-Bridges egy, a kezdetektől fogva úttörő infokommunikációs cég!

Az első, amit elhagytunk - az irodahelyiség volt!


2004-től, az elsők között használjuk kapcsolattartásra és távmunkára a Skype-ot!
 (A Skype 2003-ban indult!) 

Megbízóinkkal 90%-ban megosztott képernyővel, Skype konferenciákon vagy TeamViewer-el dolgozunk. Ügyfeleink vannak a határokon és kontinenseken túl is. Az időeltolódás sem akadály.


Az elsők között vezettünk be az ingyenes webprogramok telepítését garanciával!
 (2005-ig Mambo, 2005-től 90%-ban Joomla alapon és VirtueMart webáruházzal dolgozunk. Csupán 10% Wordpress és más programok, amíg a megrendelőinknek az előbbi kínálja a jobb megoldást..,)

 

Az akkor még formabontó működési és marketing megoldásokkal elértük, hogy 2003 óta egyre több megbízást kapunk a nemzetközi e-kereskedelemben is,


mert a létrehozott online marketing megoldások és webáruházak magukban hordozzák a folyamatos megújulás és a terjeszkedés lehetőségeit az elérhető legmagasabb minőséggel, a legalacsonyabb áron!

 

 

Az E-Bridges eMarketing™ rendszerrel előbb az e-üzlethez fejlesztjük az e-marketinget és az e-marketinghez a webáruházat! ...mert mit kíván a cégek többsége?

 

Élő munkakapcsolatot, szinte bárhonnan ellenőrizhető értékesítéssel!

A megosztott távoli munkaállomásokat egy rendszerben elérhetik!  (Programhidakkal összekötjük a banki fizetés, a számlázás és szállítás programjait a marketing software-ket is...)

 

Belelátni a megtérülési folyamatba!

A Google AdWords kampányokat és a weblap teljes üzleti kommunikációs működését egy rendszerben biztosítjuk. Éves tervet készítünk az értékesítéshez az összes kiválasztott médiával és hirdetési költséggel, negyedéves ütemezéssel.  Átlag 2-3 4-8 hetes kampányt tervezünk. Akár februárban már tuhatják, a karácsonyi kampány költségtervét is.

 

Rövidebb határidőket!

Legyen együtt az online marketinges és a programozó már a tervezésben is! A végleges tartalom biztosítása után a grafika elfogadásától számítva átlag 30 munkanap alatt elkészül a SEO-val és a Google hirdetéssel együtt! A végleges tartalom kialakítása máshol gyakran hónapokig tart, ám ezt mi átlag 30 napra csökkentjük.

 

Időnként előre is és a folyamatok mögé is látni!

1-2-órás, előre tervezett konzultációk Skype-on, online időpontfoglalással... (Hívható bárhonnan!)

 

Drága próbálkozások helyett megbízható szolgáltatásokat!

Célunk, hogy az internetes értékesítést az ésszerűség határain belül a legmagasabb szintre növeljük a korszerű szoftverek és e-marketing megoldások használatával. Garanciát adunk a nyílt forráskódú programok telepítésére is!

 

Gyorsabb és rendszeres részvételt a napi munkában!

Az értékesítés és portál üzemeltetés napi támogatása, az üzleti döntések gyors egyeztetése Skype-on, szerződött partnereinknek akár soron kívül is, megoldott. Átlagos teljesítési időnk: 3 óra! (kisebb, egyszerűbb feladatok, probléma kezelés, hibajavítás)

 

Eelszigetelt hirdetések helyett tervezhető marketing rendszert!

Nálunk az online marketingesekkel együtt dolgoznak a webfejlesztők, honlap adminisztrátorok, és a fordítók.  MINDIG képesített eMarketer, profi projekt tanácsadó hangolja össze a munkájukat. Webüzletben gondolkodunk, e-kereskedelmet fejlesztünk minden tekintetben - 6-8 hetes kampánytervekkel (Google, Facebook, partner oldalak, online és offline hirdetések)

 

 

E - B - R - I - D - G - E Ismerjen meg bennünket jobban!Az E-Bridges ™ 2003 óta nyújt projekt rendszerű szolgáltatásokat az e-üzlet 6 területén: online marketing, webfejlesztés, SEO keresőoptimalizálás, tárhelyszolgáltatás, távmunka Skype-on, konzultáció Skype-on.

Az E-Bridges eMarketing™ országos megrendelői körben, a nemzetközi üzleti kommunikációban működik. A világ legnagyobb eMarketing szakmai közösségéhez, az eMarketing Association Network-höz tartozik. E-üzlet építéshez E-Bridges Prémium tárhelyet, professzionális webáruház fejlesztőket és E-kereskedelmi szakértőket biztosítunk. Munkanyelvünk: magyar és angol.

Megrendelőinknek főleg Joomla! weblap és VirtueMart webáruház projekteket fejlesztünk a bankkártyás fizetési és a szállítási szoftverek integrációjával együtt. Tervezzük, követőkódokkal figyeljük és működtetjük a hírlevél és marketing kapányokat (Google , Facebook, más partnerek).

Folyamatos E-Üzlet építő szolgáltatásainkat több kedvező megoldásban rendelhetik meg.

 

Mit mondanak rólunk a kisvállalkozók? Melyik vevő elégedett velünk? Melyik ügyfél elégedetlen velünk?

Ha felkeltettük érdeklődését....
<| Kérjen ajánlatot MOST!

 E-Bridges eMarketing ™ 2003-óta! E-üzlet magyar és nemzetközi piacokon 
E-kereskedelem, webfejlesztés, működtetés, tanácsadás, képzés, SEO keresőoptimalizálás, Facebook hirdetés,  Google  Adwords hirdetések, integrált marketing kapmányok

skype:eurobridge | Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | +3620 359 0185