e uzlet logo
E-Marketing TM/Árainkról/SEO keresőoptimalizálási csomagok

 

Tudja mennyi munka és pénz lesz a webáruház felfuttatása? Számoljuk ki!

 

E-Bridges keresőoptimalizációs csomagok

azoknak, akik új webáruházat fejlesztenek és induló optimalizálást szeretnének .

 

A webprogramot és a kulcskifejezéseket be lehet egyszer jól állítani, ám a vevőkhöz és a Google folyton változó minősítési rendszeréhez is - akár naponta igazodni kell!

 

A vásárlás csupán az egyik siker mutató a Google számára!

 

Az emberek keresnek, kérdeznek, értékelnek, aztán rendelnek a webáruházban. A döntéseikben segítjük őket a SEO minden eszközével. A Google folyamatosan követi a vevők értékelését. Számos más mutatóval összehangban, ma a konverziók adják a rangsor alapját.

 

A SEO, keresőoptimalizálás valójában konverzió optimalizálás!

 

 

Amikor elkezdte az üzletet, és ahhoz a webáruházat fejleszteni - azzal már gyakorlatilag eldöntötte, hogy mely kucsszavakra szeretné optimalizálni az e-kereskedelmet. A mi dolgunk az, hogy - együtt - újragondoljuk a lehetőségeket, és eszközöket, amikkel a versenybe száll.

 

 

A SEO keresőoptimalizálási csomagjaink megvásárlásával Ön arra is jogosult, hogy minden keresőoptimalizálásra, és marketingre vonatkozó ügyben konzultáljon a szakértőkkel. 

 

Kulcsszavak teljesítményének fokozása

 ONE STEP Optimization kezdő csomag

 
Először begyűjtjük a kulcsszavakra vonatkozó keresési adatokat, a jelenlegi verseny mértékét, a versenytársak erősségeit és gyengeségeit amik gyakran túlmutatnak azon, hogy milyen mértékben optimalizálták a honlapjukat. Ha nehézkes a vásárlás, gyenge az ügyfélszolgálat, akkor a SEO ezeket is számításba veszi a kulcsszavak mellett.
Google kulcsszóbecslő eszközével készítünk egy táblázatot a fizetett kulcsszóverseny helyzetéről. Ez tartalmazza az egyes kulcsszavakhoz tartozó becsléseket a havi összes keresésről, a vásárlások várható számáról. A Google szinte mindig megbízható adatokat ad a napi lekérésekről, a vásárlási (konverziós) statisztikákról és a kulcsszavakért fizetett díjakról. Ebből következtetni tudunk a várható látogatószámra és a találati listán elfoglalható helyezésre.
A kapott eredmény alapján beépítjük a kulcs kifejezéseket a címekbe, a meta leírásokba, a tartalomba. A H1-H2... szöveg kiemeléssel erősítjük a pozícióikat. A tagolással és a tartalom megjelenés optimalizálásával érjük el, hogy a kattintók mobilokon is elégedettek legyenek azzal, amit látnak.
A fizetett kulcsszavak versenyét befolyásolja a jó SEO. A jobb teljesítményű honlapokat a Google a fizetett versenyben is előbbre sorolja. Ezzel az otimalizási munkával a hirdetésekre is felkészítjük a honlapokat még mielőtt hirdetni kezdenének.
Az Analytics alap követőkódok beépítésével együtt, előkészítjük Google fiókját az Adwords hirdetésekre is. Létrehozzuk az Adwords hirdetési fiókját, és összekapcsoljuk az Analytics és a Webmester eszközök konzoljával is. Ezzel azonnal olyan plusz mutatókkal bővítjük a statisztikákat, amelyek kimondottan a webáruházak számára hasznosak. A látogatottságról, a vásárlásokról, webprogramja működéséről és a technikai hibákról is napi tájékoztatást adnak. Ez az összehangolt rendszer a Google helyezést is javítja.
A Rich Snippets tartalom címkékkel bővített adatokat küldünk a Google számára. Ez a webáruházak számára különösen előnyös. Minden egyes termékről külön adatokat mutat már a találati listában is, mint a termék neve, ára, színe, mérete. Így segíti a vevőt a döntésben már a találati listában is. Ez a címkézés a SEO-ban kiemelt szerepet kapott!
A minőségi linképítés gyakran ütközik akadályokba, többek között, a versenyhelyzet miatt. Ezért a Google a linképítés helyett a vélemény követést kezeli kiemelten a rangsor építésben. Az egyedi url követő kódok generálásával nyomon követhető, hogy melyik termékre, melyik forrásoldalról érkezett a kattintó.  Míg az Alap Analytics "ömlesztve" mutatja a forrásoldalról érkező látogatókat, ezzel a követéssel termékoldalakra bontva kapunk minősített adatokat. Különösen előnyös a viszonteladó és affiliate partnerek értékelésében.

ONE STEP SEO Induló Csomag ára: 110 000 Ft  Az ár Áfa tartalma: 0%

A kulcsszóelemzést PDF vagy Power Point prezentáció formátumban juttatjuk el  e-mailben. Az optimalizálás alatt folyamatosan tartjuk a kapcsolatot ügyfeleinkkel.

 

Amíg termékei az első helyekre jutnak a Google indexben, addig a fizetett hirdetésekkel is "rásegítünk".

Mi ezt a SEO-t kínáljuk 2003 óta - egyre több tapasztalattal!

 

 

ONE SEO+ PACK  hirdetési kampánnyal bővített csomag

 

Mindent tartalmaz, amit a ONE STEP első körben az oldalak felkészítésére kínál. A ONE STEP csomagban leírtak szerint előkészített Google fiók egységes optimalizálási, statisztikai és hirdetési rendszer. Az adatátadás későbbi zavarait ezzel az összekapcsolással megelőzzük már a hirdetések előtt. A rézsletekről tájékozódjon a ONE STEP csomag leírásában.
Az egyedi eseménykövető kódokkal azt is megtudhatjuk, hogy a kattintó hogyan értékelte azt, amit az oldalra érkezve talált: kosárban tesz, letölt, telefonál, kérdez, feliratkozik, tovább kattint majd visszatér és vásárol és így tovább.
Kampánytervet készítünk. Megválasztjuk a kampányok optimális típusát. Elkészítjük a hirdetéseket és a magas színvonalú képes banner hirdetéseket is a Google banner eszközével. Optimalizáljuk a célterületeket és a célcsoportokat. Akár egy repülőtér közelébe is célozhatjuk a hirdetésket, vagy egy kiállítás-vásár területére is. Ezzel a lehetőséggel főleg a külföldre értékesítők élnek. A konverziókövetőkódokat elhelyezzük a weblapon.  A csomag maximum 5 kampányt készítését tartalmazza.
Az Adwords vásárlást követő kódjaival mérhetjük a termékek teljesítményét és az adatokat átvihetjük az Analytics konverzió követő adataiba. Látni fogják a termékek nevét, a vásárolt mennyiséget, a hirdetésből származó bevételt  és még sok mást is. Az Analytics ben beállított eseménykövető kódokat importálhatjuk idővel az Adwords rendszerébe. Egy helyen látjuk az adatokat  a vevő aktivitásáról a vásárlás előtt. 
Először a Facebook üzleti oldalt optimalizáljuk. Ha még nincs akkor létrehozzuk, az alapbeállításokat is elvégezzük.  Euztán következik a kampányok javítása és új kampányok készítése. Az Adwords és más kampányokkal is  összehangoljuk 6-8 hetes egységekben. Ez különösen a karácsonyi kampányokban sokat javít a webáruházak forgalmán.  
A Facebook Pixel (képpontok) szolgáltatásban létrehozzuk az alapkódokat és a bővített adaokkal kiegészítve integráljuk a weboldal programjába. Ezzel adatokat kapunk minden fontos posztról és a Facebook hirdetésekből kattintók vásárlás előtti eseményeiről ahogy a vásárlásokról is: terméknév, rendelt mennyiség, bevétel szerint. Az adatokat az Analytics fiókban lehet értékelni az összes fizetett és nem fizetett forgalomból származó eredményekkel.
A Google ma már az 1000 szó hosszúságú szövegeket értékesebbnek tarja, mint a sok rövid tartalmat. Ez újabb kihívás a jó értékesítési oldal készítésében. Arányos, marketing tartalmában is vonzó egyedi termék hirdetési oldalakat készítünk a bővebb tartalommal összehangolva úgy, hogy a vevők éppen annyi tájékoztatót kapjana ami a vásárlásra motiválja őket. Egy 6-8 hetes kampányhoz 1 érkezési oldal jár ehehz a csomaghoz.

ONE SEO+ Induló Csomag ára: 190 000 Ft  Az ár Áfa tartalma: 0%

 

A kulcsszóelemzést  PDF vagy Power Point prezentáció formátumban juttatjuk el  e-mailben. Az Adwords és Analytics forgalmi jelentéseket egy megadott e-mail címre irányítjuk. Az optimalizálás alatt folyamatosan tartjuk a kapcsolatot ügyfeleinkkel.

 

A vevő sose alszik - a versenytársak se!

Az e-kereskedelemben az optimalizálás további folyamatos munkát kíván! A folyamatos e-üzletépítéshez ezeket a csomagokat ajánljuk:
 

 

 

 

E-Bridges keresőoptimalizációs csomagok

azoknak, akiknek van már webáruházuk és a folyamatos háttérmunkához keresnek megbízható szolgáltatásokat.

 

Ezekben a csomagokban minden benne van, amit az e-üzletben fel tudunk használni! Nálunk a SEO egyben az üzlet optimalizálása is!
Megtervezzük minden vállalkozásnak, hogy az e-kereskedésben meddig érdemes elmennie a ráfordításokbkal, hol a valódi megtérülés, mi az elérhető bevétel plafon.

 

 

Alap Csomag

30000 HUF

per hónap

 • mikro vállalkozásoknak 1 webáruház működtetéséhez
 • e-üzlet működtetés támogatása
 • hirdetések szintentartása
 • havi SEO értékelés
 • max. 4 óra Skype konzultáció
 • -
 • -

Üzleti Csomag

60000 HUF

per hónap

 • 5-30 fős cégeknek 1 webáruház működtetéséhez
 • e-üzlet működtetés támogatása
 • hirdetések szintentartása
 • havi riport, SEO értékelés
 • max. 8 óra Skype konzultáció
 • Marketing integráció támogatása
 • -

Prémium Csomag

90000 HUF

per hónap

 • nagy forgalmú webáruházaknak
 • e-üzlet működtetés támogatása
 • hirdetések szinten tartása
 • havi riport, forgalom értékelés
 • max 12 óra Skype konzultáció
 • Marketing integráció támogatása
 • Kampányok felépítése és működtetése

 

Nemzetközi és többnyelvű kampányokra az árak eltérhetnek, kérje egyedi ajánlatunkat! Az árak Áfa tartalma 0%! Angol nyelvű munkavégzéshez 40%-os felárat számíthatunk fel.

 

 

Egyedi óradíjak, konzultációs díjak

Azok az ügyfelek, akik nem kívánnak folyamatos megbízást adni, választhatják az egyedi óradíjakat egyenleg feltöltéssel.

 

"Az E-Bridges konzultációk több bevételt hoztak a cég számlájára, mint a több éves optimalizálások!"client

 

 

 

Konzultáció Skype-on eMarketing és e-üzleti tanácsadóval

8000 HUF

per óra

 • Minimum 1 óra
 • Előzetes bejelentkezéssel, feladategyeztetés és felkészülés után

E-kereskedelmi / e-marketing projektvezetés Skype-on

8000 HUF

per óra

 • Minimum 4 óra
 • Konzultáció, a cég munkatársainak támogatása a kampányterv ütemezése szerint

Adwords és Facebook kampányok kezelése, Analytics jelentéssel

8000 HUF

per óra

 • Minimum 4 óra
 • Kampányok működtetése, Konzultáció a cég munkatársaival Skype-on

 

Nemzetközi és többnyelvű kampányokra az árak eltérhetnek, kérje egyedi ajánlatunkat! Az árak Áfa tartalma 0%! Angol nyelvű munkavégzéshez 40%-os felárat számíthatunk fel.


E-Bridges eMarketing ™ 2003-óta! E-üzlet magyar és nemzetközi piacokon 
E-kereskedelem, webfejlesztés, működtetés, tanácsadás, képzés, SEO keresőoptimalizálás, Facebook hirdetés,  Google  Adwords hirdetések, integrált marketing kapmányok

skype:eurobridge | Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | +3620 359 0185