This website is using cookies
×
Shop Menu

Kezdjük egyszerűen...

A weboldal gyorsan betöltődjön minden mobil nézetben,

- ez az elsődleges SEO követelmény! Ez gyakran a választott szerver szolgáltatásaitól is függ! (Ezt hangoljuk össze a design és sablon, a tartalom és a menüszerkezet rendszereivel.)

Milyen hibákat kerülhetünk el egy jól megválasztott szerverrel?

1. Lágy 404-es hiba! 
Fizetjük az Adwords hirdetést, a vevő kattint, ezt pontosan méri is a rendszer, majd figyelmeztet az Analytics, hogy jóval kevesebb a valódi látogató, mint a hirdetésre kattintó érdeklődő! Ok: túl hosszú a szerver válasz idő. Ott van a tartalom, csupán nem töltődik be. (Lehet a sablonnal is összefüggésben, ezért mindkettőt ellenőrizni kell)

2. Külföldön nem töltődik be a weblapunk!
Elég kellemetlen, amikor az itthon gyors weblap, Angliában vagy más nekünk fontos területeken meg nem töltődik be.  A szerver útvonalakat külön teszteszközökkel tudjuk ellenőrizni. (Előfordul, hogy bizonyos időszakokban problémás, máskor meg máshol rossz....  ellenőrizzük gyakran, mert a Google automatikusan hátrasorolja a rosszul teljesítő lapokat)

3. Panaszkodnak telefonon a vevők, hogy nem tudnak vásárolni, mert lassú a weblap!
A jó szerver, segédprogramjaival támogatja a gyorsabb és akadálymentes letőltődést. (A mobilinternet lassúsága és a telefon alacsony akkumlátortöltöttsége is lehetnek probléma források. Ésszerű tartalmi kompromisszumokkal és újra optimalizált menüvel tovább támogathatjuk a vásárlást...)

4. A szerveren nem fut le akadálytalanul a honlapunk a választott sablonnal!
A készen kapható sablonokat már a magasabb  fokozatú PHP7 -re van tervezik. A szervereken gyakran manuálisan kell megoldani a beállításokban a PHP7-re váltást a korábbi PHP5-ös verziókról, ami a fejlesztők figyelmét sokkal többször elkerüli, mint ahogy azt szeretnénk. 


Mit tehetünk mi, hogy elkerüljük ezeket a hibákat a webáruházunknál?

  • Válasszunk olyan szervert, ami a nemzetközi forgalmi tesztekben is jól szerepel. 

  • Válasszunk rendszeresen (gyakran automatikusan is) frissíthető webprogramokat.

  • Válasszunk olyan sablont, ami PHP7 verzióra készült.

  • Használjuk a Google ingyenes forgalmi tesztjeit és riportjait. 

  • Kövessük a tartalom és a képek arányos megjelenésére kiadott útmutatókat.

  • Különösen Adwords és más hirdetés mellett, a programok tesztelése is legyen folyamatos az e-kereskedelemben. 


Prémium Tárhely Csomagok 10 900 Ft/év -től. 

Az igazi kihívások láthatatlanok

 

"Az eredményt gyorsan várjuk, a mögötte levő hosszú és kihívásokkal teli utat nem szeretjük..." pedig ott van a nagy pénz!

Gondoskodunk arról, hogy webüzlete ne csak a webáruház csiszolgatására koncentráljon, hanem hazai és akár nemzetközi viszonylatban is - igaz, sok munkával -, ám komoly bevételtermelő legyen. Ehhez teljeskörű üzleti tanácsadó és online marketing szolgáltatásunk nyújt segítséget. 

Teremtsünk olyan online élményt ami egyre több vevőt aktivál!

 

"A webáruház fejlesztés közben hamar rájöttem hogy, amikor magas elvárásokról van szó,  már régen túlléptük az én korábbi igényeimet..."

A webáruház fejlesztés csupán a töredéke az e-üzletépítés valódi folyamatának!

Aki már egyszer velünk dolgozott egészen addig, amíg a teljes webes értékesítést felépítettük,  - az már nem elégszik meg kevesebbel, mint amit mi adunk, és ami rendszerint több, mint amit leírunk itt a weboldalon!

Egyszerűen kezdtük, most itt tartunk

Rólunk

2003 óta a hazai és a nemzetközi e-kereskedelemben Először Online marketing, majd webfejlesztés és webáruház működtetés, nemzetközi üzletépítés e-kereskedelemmel

ASZF

Az E-Bridges  nem egy szokványos infokommunikációs cég, ha csupán magyar viszonylatban keresünk hasonlót. Elismert és megszokott formáció a nemzetközi e-üzletben. Mi a legkorábbiak között vagyunk nemzetközi összehasonlításban is. Ez határozza meg Általános Szolgáltatási Feltételeinket is:

Kapcsolat

"Akik feladják sose nyernek, a nyertesek sose adják fel!"

Központi honlap: e-bridges.eu

Kapcsolat:

E-Mail:

Mobil: 20 359 0185 (Írjon egy SMS-t és visszahívjuk!)

Impresszum

Videó csatorna

Sok mindent talál az e-üzletről a Youtube csatornánkon

Follow Us

VIDEÓK  

Save 30

1 órás extra konzultáció e-üzlet nyitás előtt 5500 Ft

Tudj meg többet az indulásról

AKCIÓK