This website is using cookies
×
Shop Menu

Kezdjük egyszerűen...

Kevesebb élő munkaerő - kölségtakarékos vállalat vezetés


El tudja képzelni,

- hogy a weblapon keresztül bejövő megrendelések egy programba vannak összefűzve a már régóta működő vállalati raktár- és készletkezelő szoftverével, a könyvelő programjával, és a bankszámláját kezelő bank online fizetési programjával?
- hogy automatizált értesítést kap a megrendelésekről és a beérkezett fizetési teljesítésekről?
- hogy automatizált ügyfélkapcsolattartást, vevőkövetést, többnyelvű vevőtájékoztatást bonyolíthat egyetlen weblapon keresztül? 

- hogy ehhez minden eszközt egyedül ismer, és minden eljárást naprakészen belső forrásból biztosít? EZT már aligha! Megértjük, mi se...

[powr-form-builder id="f3f05611_1474363958693"]

Érdeklődjön működő referenciáinkról

Utolsó módosítás dátuma: 2016 szeptember 20.

Első módosítás dátuma: 2008. október 17. péntek, 06:47

Az igazi kihívások láthatatlanok

 

"Az eredményt gyorsan várjuk, a mögötte levő hosszú és kihívásokkal teli utat nem szeretjük..." pedig ott van a nagy pénz!

Gondoskodunk arról, hogy webüzlete ne csak a webáruház csiszolgatására koncentráljon, hanem hazai és akár nemzetközi viszonylatban is - igaz, sok munkával -, ám komoly bevételtermelő legyen. Ehhez teljeskörű üzleti tanácsadó és online marketing szolgáltatásunk nyújt segítséget. 

Teremtsünk olyan online élményt ami egyre több vevőt aktivál!

 

"A webáruház fejlesztés közben hamar rájöttem hogy, amikor magas elvárásokról van szó,  már régen túlléptük az én korábbi igényeimet..."

A webáruház fejlesztés csupán a töredéke az e-üzletépítés valódi folyamatának!

Aki már egyszer velünk dolgozott egészen addig, amíg a teljes webes értékesítést felépítettük,  - az már nem elégszik meg kevesebbel, mint amit mi adunk, és ami rendszerint több, mint amit leírunk itt a weboldalon!

Egyszerűen kezdtük, most itt tartunk

Rólunk

2003 óta a hazai és a nemzetközi e-kereskedelemben Először Online marketing, majd webfejlesztés és webáruház működtetés, nemzetközi üzletépítés e-kereskedelemmel

ASZF

Az E-Bridges  nem egy szokványos infokommunikációs cég, ha csupán magyar viszonylatban keresünk hasonlót. Elismert és megszokott formáció a nemzetközi e-üzletben. Mi a legkorábbiak között vagyunk nemzetközi összehasonlításban is. Ez határozza meg Általános Szolgáltatási Feltételeinket is:

Kapcsolat

"Akik feladják sose nyernek, a nyertesek sose adják fel!"

Központi honlap: e-bridges.eu

Kapcsolat:

E-Mail:

Mobil: 20 359 0185 (Írjon egy SMS-t és visszahívjuk!)

Impresszum

Videó csatorna

Sok mindent talál az e-üzletről a Youtube csatornánkon

Follow Us

VIDEÓK  

Save 30

1 órás extra konzultáció e-üzlet nyitás előtt 5500 Ft

Tudj meg többet az indulásról

AKCIÓK