This website is using cookies
×
Webáruház és e-üzleti csomagok
 x 

A kosár üres
Shop Menu

Három igazi előny...

"A versenytársaiddal szemben fenntartható egyetlen előny az, ha képes vagy gyorsabban tanulni, mint ők."
Arie de Geus

Gyakran elég ha tempósan, lépésről-lépésre haladsz - kitartóan. Felesleges azon aggódni vagy azt képzelni, hogy a versenytársak nálad jobban felkészültek és mindig a legjobban tudják... Ők is emberek. Náluk is vannak gyenge megoldások és téves választások. Ők is beleléphetnek az elért sikerek csapdájába, az önelégültségbe.

"Az új felismerésének legnagyobb gátja nem a tudatlanság, hanem a tudás illúziója." Daniel J. Boorstin

A tudásból származó fölény érzése, a kapcsolatrendszerbe vetett hit, az önteltség elzár a változástól, megvakít és süketté tesz, ... és máris repedést találhatsz amin keresztül te juthatsz előnyhöz. (Igen, van számos ellenpéldának tűnő eset. Ha megvizsgálod őket jobban, akkor szinte mindig kiderül, hogy a magyar piac méretei miatt maradhatnak versenyben: azért tudnak fennmaradni, mert nem éri meg a pozícióért megmérkőzni velük. Ahol pörög az üzlet, pénz van - ott aligha találsz olyan céget, amelyik tartósan megélhet a tudatlanságból és az ügyetlenségből is)

Sokan félnek hibázni. Görcsösen ragaszkodnak az önmagukról alkotott, szerintük a társadalmi rangsorban a helyüket fenntartó -tökéletesség illúziójához. Az értékesnek tartott sokszor begyakorolt, érett megoldások vezetik őket végül a katasztrófába. Erre mindenki talál maga körül példát. Ezért bárkit könnyű meggyőzni arról, hogy mekkora előnyhöz juthat, ha a versenytárs tétovázik, fél újítani, fél tévedni.

"A tévedés híd a tapasztalatlanság és a tudás között." Phyllis Theroux

Ha már eleget tévedtél vagy most indulsz az úton és a tévedésekből is a legjobbat akarod kihozni, akkor egyre több tudással és figyelemmel várunk.

"Utak úgy lesznek, hogy járunk rajtuk." Hans Kudszus

[powr-contact-form id="38ad0584_1477815014333"]

Rólunk

2003 óta a hazai és a nemzetközi e-kereskedelemben Először Online marketing, majd webfejlesztés és webáruház működtetés, nemzetközi üzletépítés e-kereskedelemmel

ASZF

Az E-Bridges  nem egy szokványos infokommunikációs cég, ha csupán magyar viszonylatban keresünk hasonlót. Elismert és megszokott formáció a nemzetközi e-üzletben. Mi a legkorábbiak között vagyunk nemzetközi összehasonlításban is. Ez határozza meg Általános Szolgáltatási Feltételeinket is:

Kapcsolat

Központi honlap: e-bridges.eu

Kapcsolat:

E-Mail:info@e-bridges.eu

Mobil: 20 359 0185 (Írjon egy SMS-t és visszahívjuk!)

Save 30

1 órás extra konzultáció e-üzlet nyitás előtt 5500 Ft

Tudj meg többet az indulásról

AKCIÓ