This website is using cookies
×
Shop Menu

Kezdjük egyszerűen...

Három igazi előny...

"A versenytársaiddal szemben fenntartható egyetlen előny az, ha képes vagy gyorsabban tanulni, mint ők."
Arie de Geus

Gyakran elég ha tempósan, lépésről-lépésre haladsz - kitartóan. Felesleges azon aggódni vagy azt képzelni, hogy a versenytársak nálad jobban felkészültek és mindig a legjobban tudják... Ők is emberek. Náluk is vannak gyenge megoldások és téves választások. Ők is beleléphetnek az elért sikerek csapdájába, az önelégültségbe.

"Az új felismerésének legnagyobb gátja nem a tudatlanság, hanem a tudás illúziója." Daniel J. Boorstin

A tudásból származó fölény érzése, a kapcsolatrendszerbe vetett hit, az önteltség elzár a változástól, megvakít és süketté tesz, ... és máris repedést találhatsz amin keresztül te juthatsz előnyhöz. (Igen, van számos ellenpéldának tűnő eset. Ha megvizsgálod őket jobban, akkor szinte mindig kiderül, hogy a magyar piac méretei miatt maradhatnak versenyben: azért tudnak fennmaradni, mert nem éri meg a pozícióért megmérkőzni velük. Ahol pörög az üzlet, pénz van - ott aligha találsz olyan céget, amelyik tartósan megélhet a tudatlanságból és az ügyetlenségből is)

Sokan félnek hibázni. Görcsösen ragaszkodnak az önmagukról alkotott, szerintük a társadalmi rangsorban a helyüket fenntartó -tökéletesség illúziójához. Az értékesnek tartott sokszor begyakorolt, érett megoldások vezetik őket végül a katasztrófába. Erre mindenki talál maga körül példát. Ezért bárkit könnyű meggyőzni arról, hogy mekkora előnyhöz juthat, ha a versenytárs tétovázik, fél újítani, fél tévedni.

"A tévedés híd a tapasztalatlanság és a tudás között." Phyllis Theroux

Ha már eleget tévedtél vagy most indulsz az úton és a tévedésekből is a legjobbat akarod kihozni, akkor egyre több tudással és figyelemmel várunk.

"Utak úgy lesznek, hogy járunk rajtuk." Hans Kudszus

[powr-contact-form id="38ad0584_1477815014333"]

Az igazi kihívások láthatatlanok

 

"Az eredményt gyorsan várjuk, a mögötte levő hosszú és kihívásokkal teli utat nem szeretjük..." pedig ott van a nagy pénz!

Gondoskodunk arról, hogy webüzlete ne csak a webáruház csiszolgatására koncentráljon, hanem hazai és akár nemzetközi viszonylatban is - igaz, sok munkával -, ám komoly bevételtermelő legyen. Ehhez teljeskörű üzleti tanácsadó és online marketing szolgáltatásunk nyújt segítséget. 

Teremtsünk olyan online élményt ami egyre több vevőt aktivál!

 

"A webáruház fejlesztés közben hamar rájöttem hogy, amikor magas elvárásokról van szó,  már régen túlléptük az én korábbi igényeimet..."

A webáruház fejlesztés csupán a töredéke az e-üzletépítés valódi folyamatának!

Aki már egyszer velünk dolgozott egészen addig, amíg a teljes webes értékesítést felépítettük,  - az már nem elégszik meg kevesebbel, mint amit mi adunk, és ami rendszerint több, mint amit leírunk itt a weboldalon!

Egyszerűen kezdtük, most itt tartunk

Rólunk

2003 óta a hazai és a nemzetközi e-kereskedelemben Először Online marketing, majd webfejlesztés és webáruház működtetés, nemzetközi üzletépítés e-kereskedelemmel

ASZF

Az E-Bridges  nem egy szokványos infokommunikációs cég, ha csupán magyar viszonylatban keresünk hasonlót. Elismert és megszokott formáció a nemzetközi e-üzletben. Mi a legkorábbiak között vagyunk nemzetközi összehasonlításban is. Ez határozza meg Általános Szolgáltatási Feltételeinket is:

Kapcsolat

"Akik feladják sose nyernek, a nyertesek sose adják fel!"

Központi honlap: e-bridges.eu

Kapcsolat:

E-Mail:

Mobil: 20 359 0185 (Írjon egy SMS-t és visszahívjuk!)

Impresszum

Videó csatorna

Sok mindent talál az e-üzletről a Youtube csatornánkon

Follow Us

VIDEÓK  

Save 30

1 órás extra konzultáció e-üzlet nyitás előtt 5500 Ft

Tudj meg többet az indulásról

AKCIÓK