This website is using cookies
×
Shop Menu

Kezdjük egyszerűen...

A helyi szolgáltatóknak hirdetése az interneten

  • Weboldal, webshop

  • Üzlet a Google térképen, 

  • Hirdetés azoknak, akik a körzetükben tartózkodnak (fordász, pizzéria, gyorsjavító, szerszámbérlés....) és vállalkozástól függően azoknak, akik a körzetükben keresnek 

 

A vállalkozók többnyire pontosan tudják, mit mennyiért szolgáltatnak és mi kell nekik egy weblapon. 

 

Egy kész weboldalból, kész tartalommal  akár 10 munkaórával kialakítható egy igényes honlap, ami kielégíti  a helyi vállalkozás megrendelőit.  

Ami ezután következik az havi szinten több munkaóra. A Google-t és a vevőket folyamatosan meg kell győzni arról, hogy érdemes a weboldalt felkeresni. Hirdetés,  a helyi vállalkozás a Google térképen... Nem részletezem lényeg, hogy akkor amikor éppen  értelme van, ott legyen mobilon minden keresési helyzetben - gazdaságosan. 

Más összeget fizet a hirdetésért, ha a közvetlen közelében kattint valaki rá, .... ez ugye egy komoly lehetőség. Sokkal több hívást kap, ha a hívásokra jól célozva hirdet,...

A weblap tartalom lehet ritkán változó - ez a helyi vállalkozásoknál nem hátrány amíg a hirdetés a vevőkkel és a versenytársakkal lépést tartva változik. 

Weblapok és hirdetések helyi vállalkozások számára 

 

Az igazi kihívások láthatatlanok

 

"Az eredményt gyorsan várjuk, a mögötte levő hosszú és kihívásokkal teli utat nem szeretjük..." pedig ott van a nagy pénz!

Gondoskodunk arról, hogy webüzlete ne csak a webáruház csiszolgatására koncentráljon, hanem hazai és akár nemzetközi viszonylatban is - igaz, sok munkával -, ám komoly bevételtermelő legyen. Ehhez teljeskörű üzleti tanácsadó és online marketing szolgáltatásunk nyújt segítséget. 

Teremtsünk olyan online élményt ami egyre több vevőt aktivál!

 

"A webáruház fejlesztés közben hamar rájöttem hogy, amikor magas elvárásokról van szó,  már régen túlléptük az én korábbi igényeimet..."

A webáruház fejlesztés csupán a töredéke az e-üzletépítés valódi folyamatának!

Aki már egyszer velünk dolgozott egészen addig, amíg a teljes webes értékesítést felépítettük,  - az már nem elégszik meg kevesebbel, mint amit mi adunk, és ami rendszerint több, mint amit leírunk itt a weboldalon!

Egyszerűen kezdtük, most itt tartunk

Rólunk

2003 óta a hazai és a nemzetközi e-kereskedelemben Először Online marketing, majd webfejlesztés és webáruház működtetés, nemzetközi üzletépítés e-kereskedelemmel

ASZF

Az E-Bridges  nem egy szokványos infokommunikációs cég, ha csupán magyar viszonylatban keresünk hasonlót. Elismert és megszokott formáció a nemzetközi e-üzletben. Mi a legkorábbiak között vagyunk nemzetközi összehasonlításban is. Ez határozza meg Általános Szolgáltatási Feltételeinket is:

Kapcsolat

"Akik feladják sose nyernek, a nyertesek sose adják fel!"

Központi honlap: e-bridges.eu

Kapcsolat:

E-Mail:

Mobil: 20 359 0185 (Írjon egy SMS-t és visszahívjuk!)

Impresszum

Videó csatorna

Sok mindent talál az e-üzletről a Youtube csatornánkon

Follow Us

VIDEÓK  

Save 30

1 órás extra konzultáció e-üzlet nyitás előtt 5500 Ft

Tudj meg többet az indulásról

AKCIÓK