This website is using cookies
×
Shop Menu

Kezdjük egyszerűen...


Egy üdvözítő út helyett különféle utak és különféle helyes válaszok vannak az e-kereskedelemben is. 

Összerakunk egy sorozatot a kedvenc eszközeinkből, amikből választva könnyebben találod meg a saját helyes válaszaidat! 

 

Az e-üzleti megoldásokban ötletes, olykor ingyenes ám nem feltétlenül a "csináld magad" kategóriába sorolható eszközök is vannak. 

 

Kedvenc eszközeink, mint a mobilra optimalizált árjegyzék készítése Excel-ből: http://russellgoldenberg.github.io/responsive-table-generator/ 
Vevőkövető kampány címkék az Adwords szolgáltatáshoz:  https://ga-dev-tools.appspot.com/campaign-url-builder/,
vagy a microdata generátor, ami a termékekről árral is bővített tájékoztatást ad a Google organikus (nem fizetett) keresési listáiban: https://extensions.joomla.org/extension/wk-rich-snippets-for-virtuemart/

Ugye jól hangzik?! Hova küldhetjük ezeket - térítés nélkül? 

 

... Furcsa?  Dehogy! 

Előfordult már veled is, hogy egy csomó érdeklődést felkeltő oktató és anyagon és a gyakran ingyenes tréningeken túljutva - okosabban, ám mégis tanácstalanul kérdezted magadtól: na jó és akkor most nekem melyiket kell választani?  

 

A magyarországi piac méretei miatt, gyakran kevésbé lehet a világpiaci körülmények között gazdaságosan működő megoldásokkal számolni.

Tessék nyugodtan utánaszámolni. Software használati díj, + telepítés, + működtetés megtérülése a magyar nyelvű piacon elérhető árbevétellel...

 

Mi más van helyette? Mi kell ahhoz, hogy ez változzon? Hogy lehet ez ennél jobb?

Mielőtt hozzáférsz a tudásunkhoz és tapasztalatainkhoz, felteheted a kérdéseidet is!

Ha nem bánod máris tegeződünk. Szeretnénk előbb kicsit megismerkedni, hogy könnyebben válaszolhassunk az eszközökkel kapcsolatos kérdéseidre.

[powr-form-builder id="548a0030_1474000306077"]

 

Az igazi kihívások láthatatlanok

 

"Az eredményt gyorsan várjuk, a mögötte levő hosszú és kihívásokkal teli utat nem szeretjük..." pedig ott van a nagy pénz!

Gondoskodunk arról, hogy webüzlete ne csak a webáruház csiszolgatására koncentráljon, hanem hazai és akár nemzetközi viszonylatban is - igaz, sok munkával -, ám komoly bevételtermelő legyen. Ehhez teljeskörű üzleti tanácsadó és online marketing szolgáltatásunk nyújt segítséget. 

Teremtsünk olyan online élményt ami egyre több vevőt aktivál!

 

"A webáruház fejlesztés közben hamar rájöttem hogy, amikor magas elvárásokról van szó,  már régen túlléptük az én korábbi igényeimet..."

A webáruház fejlesztés csupán a töredéke az e-üzletépítés valódi folyamatának!

Aki már egyszer velünk dolgozott egészen addig, amíg a teljes webes értékesítést felépítettük,  - az már nem elégszik meg kevesebbel, mint amit mi adunk, és ami rendszerint több, mint amit leírunk itt a weboldalon!

Egyszerűen kezdtük, most itt tartunk

Rólunk

2003 óta a hazai és a nemzetközi e-kereskedelemben Először Online marketing, majd webfejlesztés és webáruház működtetés, nemzetközi üzletépítés e-kereskedelemmel

ASZF

Az E-Bridges  nem egy szokványos infokommunikációs cég, ha csupán magyar viszonylatban keresünk hasonlót. Elismert és megszokott formáció a nemzetközi e-üzletben. Mi a legkorábbiak között vagyunk nemzetközi összehasonlításban is. Ez határozza meg Általános Szolgáltatási Feltételeinket is:

Kapcsolat

"Akik feladják sose nyernek, a nyertesek sose adják fel!"

Központi honlap: e-bridges.eu

Kapcsolat:

E-Mail:

Mobil: 20 359 0185 (Írjon egy SMS-t és visszahívjuk!)

Impresszum

Videó csatorna

Sok mindent talál az e-üzletről a Youtube csatornánkon

Follow Us

VIDEÓK  

Save 30

1 órás extra konzultáció e-üzlet nyitás előtt 5500 Ft

Tudj meg többet az indulásról

AKCIÓK