This website is using cookies
×
Shop Menu

Időpont egyeztetés: 20 359 01 85 vagy

Kezdjük egyszerűen...

[yee_row column-size="md-column" boxed_layout="yee-container-fluid" padding_layout="" style_detail="" theme_options="flattern" border_color="" border="none" background_image_options="none" background_image="" background_color_options="none" background_color="" responsive_column_reset="no" vacolumns="top" ex_class="" id="" visiable="1"][yee_column width="1/1" ors="" column-size="md-column" xs-column="0" xs-hidden="" sm-column="0" sm-hidden="" md-column="0" md-hidden="" lg-column="0" lg-hidden="" hidden-print="visiable" background_image="" background_color="" ex_class="" visiable="1"][yee_text_block css_animation="no" ex_class="" style_detail="" yee-widget-theme="default" border_color="" border="none" visiable="1"]{textblock_content}

Sok webáruház szállítana külföldre, ám a csomagküldés költségei és adminiszratív megoldások nehézségei miatt inkább lemondanak róla.

Felkészülten várjuk a kézi csomagolási munkák és a postázás kiszervezésére vonatkozó kéréseket is

Az webáruházat üzemeltető vállalkozások számára - bárhova is értékesít - jelentős energiát, pénzt és időt emészt fel a webshop adminisztrációk elvégzése, a számlázás, a csomagolás, a postázás.

A vevőkkel való egyeztetés, a futárszolgálatokkal való napi kapcsolattartás, a számlázó és szállítási programok zavartalan működtetése napi több órát is felemészt. A folyamatok kiszervezése a költségoptimalizálás egyik lehetséges eszköze. A szükséges webprogram megoldásokkal a működés folyamatosságát biztosító feladatok ellátásának jelentős része már nincs helyhez kötve! 

A mai technológia már lehetővé teszi a távoli eléréssel történő adatrögzítéseket és az ügyviteli munkafolyamatok elvégzését. Egy ilyen munkaszervezési folyamatban virtuális közegben történik a webáruházból származó adatok továbbítása a számlázási és címiratkitöltő programokba. Az áru gyakran külföldi elosztó pontokban van. Ott letöltik a kész dokumentumokat és feladják a csomagokat.

A folyamat kétféleképpen néz ki:

a webáruházi rendeléseket a webshop tulajdonos megerősíti, visszaigazolja, majd továbbküldjük a számlázó programba és a címiratkészítő programokba. A termék egy a szállítás szempontjából előnyös telephelyen kerül csomagolásra és postázásra. A másik megoldás az, hogy már a webáruházi rendelések visszaigazolásától kezdve a termék teljes útját mi biztosítjuk a vevőig.

A megbízók mentesülnek a létszámfejlesztéstől, a felmerülő bérköltségektől és főleg az új munkaállomások (számítógép, íróasztal, telefon) beszerzésétől, kialakításától.

Tevékenységünket megbízhatóan, precízen végezzük, maximális titoktartás mellett. Kedvező áron vállalunk továbbá csomagolást, postázására történő továbbítást!

{/textblock_content}[/yee_text_block][/yee_column][/yee_row]

Egyszerűen kezdtük, most itt tartunk

"A webáruház fejlesztés közben hamar rájöttem hogy, amikor magas elvárásokról van szó,  már régen túlléptük az én korábbi igényeimet..."
 

Teremtsünk olyan online élményt ami egyre több vevőt aktivál!

 
Gondoskodunk arról, hogy webüzlete ne csak a webáruház csiszolgatására koncentráljon, hanem hazai és akár nemzetközi viszonylatban is - igaz, sok munkával -, ám komoly bevételtermelő legyen. Ehhez nyújt segítséget teljeskörű üzleti tanácsadó és online marketing szolgáltatásunk. 
 
Az e-üzletépítés folyamatának a webáruház fejlesztés csupán a töredéke. Aki már egyszer velünk dolgozott egészen addig, amíg a teljes webes értékesítést felépítettük,  - az már nem elégszik meg kevesebbel, mint amit mi adunk, és ami rendszerint több, mint amit leírunk itt a weboldalon!

Az eredményt gyorsan várják, a mögötte levő hosszú és kihívásokkal teli utat nem szeretik...

Rólunk

2003 óta a hazai és a nemzetközi e-kereskedelemben Először Online marketing, majd webfejlesztés és webáruház működtetés, nemzetközi üzletépítés e-kereskedelemmel

ASZF

Az E-Bridges  nem egy szokványos infokommunikációs cég, ha csupán magyar viszonylatban keresünk hasonlót. Elismert és megszokott formáció a nemzetközi e-üzletben. Mi a legkorábbiak között vagyunk nemzetközi összehasonlításban is. Ez határozza meg Általános Szolgáltatási Feltételeinket is:

Kapcsolat

"Akik feladják sose nyernek, a nyertesek sose adják fel!"

Központi honlap: e-bridges.eu

Kapcsolat:

E-Mail:

Mobil: 20 359 0185 (Írjon egy SMS-t és visszahívjuk!)

Impresszum

Videó csatorna

Sok mindent talál az e-üzletről a Youtube csatornánkon

Follow Us

VIDEÓK  

Save 30

1 órás extra konzultáció e-üzlet nyitás előtt 5500 Ft

Tudj meg többet az indulásról

AKCIÓK