This website is using cookies
×
Webáruház és e-üzleti csomagok
 x 

A kosár üres
Shop Menu
[yee_row column-size="md-column" boxed_layout="yee-container-fluid" padding_layout="" style_detail="" theme_options="flattern" border_color="" border="none" background_image_options="none" background_image="" background_color_options="none" background_color="" responsive_column_reset="no" vacolumns="top" ex_class="" id="" visiable="1"][yee_column width="1/1" ors="" column-size="md-column" xs-column="0" xs-hidden="" sm-column="0" sm-hidden="" md-column="0" md-hidden="" lg-column="0" lg-hidden="" hidden-print="visiable" background_image="" background_color="" ex_class="" visiable="1"][yee_text_block css_animation="no" ex_class="" style_detail="" yee-widget-theme="default" border_color="" border="none" visiable="1"]{textblock_content}

Sok webáruház szállítana külföldre, ám a csomagküldés költségei és adminiszratív megoldások nehézségei miatt inkább lemondanak róla.

Felkészülten várjuk a kézi csomagolási munkák és a postázás kiszervezésére vonatkozó kéréseket is

Az webáruházat üzemeltető vállalkozások számára - bárhova is értékesít - jelentős energiát, pénzt és időt emészt fel a webshop adminisztrációk elvégzése, a számlázás, a csomagolás, a postázás.

A vevőkkel való egyeztetés, a futárszolgálatokkal való napi kapcsolattartás, a számlázó és szállítási programok zavartalan működtetése napi több órát is felemészt. A folyamatok kiszervezése a költségoptimalizálás egyik lehetséges eszköze. A szükséges webprogram megoldásokkal a működés folyamatosságát biztosító feladatok ellátásának jelentős része már nincs helyhez kötve! 

A mai technológia már lehetővé teszi a távoli eléréssel történő adatrögzítéseket és az ügyviteli munkafolyamatok elvégzését. Egy ilyen munkaszervezési folyamatban virtuális közegben történik a webáruházból származó adatok továbbítása a számlázási és címiratkitöltő programokba. Az áru gyakran külföldi elosztó pontokban van. Ott letöltik a kész dokumentumokat és feladják a csomagokat.

A folyamat kétféleképpen néz ki:

a webáruházi rendeléseket a webshop tulajdonos megerősíti, visszaigazolja, majd továbbküldjük a számlázó programba és a címiratkészítő programokba. A termék egy a szállítás szempontjából előnyös telephelyen kerül csomagolásra és postázásra. A másik megoldás az, hogy már a webáruházi rendelések visszaigazolásától kezdve a termék teljes útját mi biztosítjuk a vevőig.

A megbízók mentesülnek a létszámfejlesztéstől, a felmerülő bérköltségektől és főleg az új munkaállomások (számítógép, íróasztal, telefon) beszerzésétől, kialakításától.

Tevékenységünket megbízhatóan, precízen végezzük, maximális titoktartás mellett. Kedvező áron vállalunk továbbá csomagolást, postázására történő továbbítást!

{/textblock_content}[/yee_text_block][/yee_column][/yee_row]

Rólunk

2003 óta a hazai és a nemzetközi e-kereskedelemben Először Online marketing, majd webfejlesztés és webáruház működtetés, nemzetközi üzletépítés e-kereskedelemmel

ASZF

Az E-Bridges  nem egy szokványos infokommunikációs cég, ha csupán magyar viszonylatban keresünk hasonlót. Elismert és megszokott formáció a nemzetközi e-üzletben. Mi a legkorábbiak között vagyunk nemzetközi összehasonlításban is. Ez határozza meg Általános Szolgáltatási Feltételeinket is:

Kapcsolat

Központi honlap: e-bridges.eu

Kapcsolat:

E-Mail:info@e-bridges.eu

Mobil: 20 359 0185 (Írjon egy SMS-t és visszahívjuk!)

Save 30

1 órás extra konzultáció e-üzlet nyitás előtt 5500 Ft

Tudj meg többet az indulásról

AKCIÓ