This website is using cookies
×
Shop Menu

Kezdjük egyszerűen...

Prémium webáruház Gold csomag

A globális üzleti igényekhez igazodó e-üzletre hangolt, fullos webáruház: számlázási, szállítási, bankkártyás fizetés és árösszehasonító oldal kapcsolódási modulokkal, minden szükséges kiegészítő funkcióval
Fullos Google fiók: free technikai SEO eszközök, Adwords, Analytics, Search Consol összekapcsolással. Egy rendszerben használható és követhető minden forgalomnövelő eszköz!
1190,95 €
Leírás

Program  telepítés - software bemutatás, alap konfiguráció, fullos program felszereltség, magas biztonsági fokozat, keresőkre optimalizált, felhasználóbarát kezelőfelülettel - magas üzleti igényekhez: a Symboltech rendszerhez köthető, mobilnézetre optimalizált nagyforgalmú webáruház akár 50000 termékre is!!

Megrendelésével elfogadja szolgáltatási feltételeinket. Olvassa el a szolgáltatási feltételeket!

 

Telepítés után azonnal használható a magyar nyelvű értékesítéshez
 Mobilra optimalizált
 Biztonságos SSL https url
 Bankkártyás fizetés**
 Szállítási program kapcsolat**
 Számlázási program kapcsolat**
 Árösszehasonlító oldal kapcsolódás**
  
 Komplett Google fiók
 Automatikus programfrissítések
 SEO eszközök (technikai)
 Vevő és eseménykövető kódok
 Adwords konverzió követő
 Facebook követő képpontok
  
 Program felkészítő Skype-on 5 óra
 Termékfeltöltési támogatás  -*
 E-kereskedő szakértői támogatás  -*
 Értékesítés több nyelvű piacra -
   

Joomla-VirtueMart webáruház alapcsomag

 

Mit tartalmaz a Joomla-VirtueMart webáruház alapcsomag?

 

Mobilra optimalizált nézet - mobilokhoz igazodó megjelenés!

A vásárlás egyszerűbbé válik a mobiltelefonra igazított nézetben

Mobilra optimalizált vásárlás!

Egyszerű kezeléssel segíti a böngészést a telefonok kijelzőjén. A vevők egy képernyőn további kattintás nélkül megadhatnak minden adatot és be is fejezhetik a vásárlást.

SEO keresőoptimalizálás

Alapértelmezetten automatikus a keresőoptimalizálás többféle automatikus beállítási lehetőséggel.  Még több lehetőséget ad az egyes aloldalak külön-külön történő manuális optimalizálására, a "H1, H2..." kiemelés,  SEF (keresőbarát, beszédes) linkek alkalmazása.

Az értékesítési hatékonyságot támogató bővített eszközrendszert alapszolgáltatásként telepítjük:

Bővített editor funkciók:
hatékonyabb tartalom megjelenés és jobb (esetenként eltérő) tartalom bemutatás a mobilokon. Videó integráció. Bővített modul megjelenés: terméket, hírlevél vagy bármely más információs modult bárhova behívhatunk az értékesítési tartalomba, ezáltal jobb kinézetet és még több motivációt adhatunk a vevőknek.

Rich snippets (bővített termékkivonatok használata) minden egyes terméklaphoz:
A vevőket még több adat segíti a választásban. Minden egyes termék egyedi leírással, árral együtt megjelenik az index oldalon a természetes találatok között is!   Egy kiegészítő programmal a termék megnevezésén túl a méret, szín, márka, ár adatokat közvetlenül integrálja a Google az index találati listájába. A vevők már a keresőoldalon bővített termék információt kapnak.
Google Map integráció, bővített helyadatokkal

 

Az e-kereskedelmet támogató - marketing és SEO eszközök 
 

Facebook oda-vissza kapcsolat!

Egyszerűen kiposztolhat a Faceobookra cikket, ternékeket, a Facebook hozzászólásokat a cikk vagy termék alatt olvashatóvá teheti. A Facebook posztokat integrálhatja a webáruházba.

Konverzió vevő és vásárlás követés Facebookon!

Facebook bővített követőkódok integrációja: a FB-ról érkező vásárlások, hírlevél feliratkozások, illetve a kapcsolati űrlap kitöltések mérésére is. Ráadásul negyedik opcióként most már olyan remarketing listák is létrehozhatók, tehát a webáruház korábbi látogatóinak is megjeleníthetünk célzott hirdetéseket a Facebookon is.

Adwords konverzió vevő és vásárlás követés!

A fizetett hirdetésből érkező vásárlások mellett, a hírlevél feliratkozások, illetve a kapcsolati űrlap kitöltések mérésére is van mód. A  remarketing listák is létrehozhatók, tehát a webáruház korábbi látogatóinak is megjeleníthetünk célzott hirdetéseket 30-90 napig. 

Google ingyenes optimalizáló eszközök integrációja

A webáruház integrálható az összes ingyenes Google eszközzel, így a Google Anatytics-al (statisztika), a Google Adwords-el (hirdetési rendszer) és a Google Webmester Eszközökkel (oldaltérkép, az indexelés megkönnyítésére). E mellett az legújabb szoftvereket is támogatjuk, mint a Google Tag Manager, valamint a dinamikusan hírdetőket is támogatjuk az Adwords Remarketing és Dinamikus Adwords Remarketing integráció keretében.Google Analtytics (Universal Analytics)Google Adwords Google Webmester eszközök Google Tag Manager Sitemap biztosítása

Profi hírlevél rendszer

Hírlevélsablonok kezelése A rendszer végzi a hírlevél felépítését, szerkezeti kialakítását, designját Egyedi fel és leiratkozási rendszer

Árösszehasonlító oldalakhoz csatlakozás!

A programmodul segítségével a legnagyobb termék megosztó oldalakkal kerül összeköttetésbe a boltja. Ezen oldalak nagy előnye, hogy igen nagy mennyiségű minőségi látogatót képesek az oldalunkra irányítani, és a keresőkhöz hasonlóan igen jól tervezhető a költsége.
Előjegyezthető termékek is megjelenjenek az oldalon, melyek egyelőre nincsenek raktáron, így sokkal nagyobb igénykört tud a rendszer kiszolgálni.

Optimizely A/B teszt!

A programok gyakran "túlígérik" magukat a megvalósítás gyakran alatta marad az elvárásoknak. A teszt során egyszerűen kiszűrhetők a vásárlást zavaró és a letöltést lassító megoldások. A megrendelők olykor raggaszkodnak egy (egyébként valóban) "szép" megoldáshoz, amit az A/B teszt segít a "helyére tenni". Első az üzleti érték!

Egyedi értékesítési oldal akciókhoz

Javítja a marketing eszközeink hatékonyságát Egyedi ajánlatok hozhatók létre a külön-külön a kampányokhoz. Ezt a komolyan hiredtők nagyon értékes eszköznek tartják!

Affiliate partner integráció nagykereskedőknek, hálózatoknak

Lehetőséget adhat partnereinek, viszonteladóinak arra, hogy pénzvisszatérítésben részesüljenek minden vásárlás után. Lehetővé teszi mások számára, hogy értékesítsék a programban szereplő termékeket vagy szolgáltatásokat. A webáruház minden egyes partnerének egy egyedi azonosító számot ad, amit használniuk kell a linkjeikben és hirdetéseikben.
Ez alapján tudja az áruház rögzíteni, hogy egy eladás kitől származott, és, hogy a vevőt egy affiliate partnere küldte a weboldalra. Cserébe a webáruház tulajdonosa jutalékot fizet a partnereknek minden általuk generált eladásért.Az affiliate rendszerünkben külön kezelhetőek a partnerek, a partnereknek biztosított eszközök (linkek, bannerek stb), a jutalékok is, melyek megrendeléshez és feliratkozáshoz egyaránt köthetők, s lehetnek fix összegűek vagy százalékosak is.
Gyártók  is ugyanazon webáruházból egyszerre értékesíthetnek a viszonteladóiknak és az egyéni vásárlóknak.

Kuponok - Személyre szóló százalékos kedvezmények

Tetszőleges számú kupon kezelése
Százalékos, vagy fix összegű kedvezmény
Akár csak adott termékekhez, vagy egy teljes kategóriához
Beállítható a beváltási határidő

 

2. Vásárlást segítő eszközök
 
 

Egyoldalas vásárlási adatbekérő

A mobil vásárlások egyszerűbbek, a vevő újabb oldalak betöltése nélkül egyetlen oldalon a kosár altt megadhatja a számlázási adatokat, kiválaszthatja a fizetési és szállítási megoldásokat
 

Regisztráció nélküli vásárlás

 
Sok vevő egyszerűbbnek tartja a regisztráció nélküli vásárlást

Elhagyott kosár értesítő

Az elkezdett viszont be nem fejezett vásárlásokról automatikus levében keressük meg a felhasználókat, és próbáljuk őket ösztönözni a vásárlás befejezésére. Mindez úgy történik, hogy minden létrehozott kosarat elmentünk, amennyiben ismerjük a felhasználó e-mail címét. Tehát a regisztrációhoz kötött vásárlásnál bejelentkezéskor, vendégpénztárnál pedig a vevőadatok megadását követően elmentjük az aktuális kosár tartalmát (termékek, ár, mennyiség). Majd ezt követően a rendszer figyelni fogja azt, hogy történt-e megrendelés vagy sem.

Intelligens kereső

Keresés közben a találatok valós idejű megjelenítése képpel és névvel

Az automatikus kiegészítésnek köszönhetően a beírt szöveg alapján, már a keresés közben is megjelennek a találatok, így kényelmesebbé téve a termékhez jutást
Mindenhol elérhető kereső
 
Minden fontosabb termékadatban keres

Termék variációk, méret, szín, súly, csomag szerint

Szűrés és gyermektermékek
Sok hasonló terméke van, melyek csak egy-egy paraméterben térnek el egymástól? A termékopciók és változatok kezelése modullal ezeket a termékeket egyként jelenítheti meg úgy, hogy a változatokat a termékoldalon lehet pontosan kiválasztani. Így egy póló színe, vagy cipő mérete egy olyan értékké változik, amelyet a felhasználó csak mint egy termék választási lehetőségeként lát, nem pedig külön termékként.
 
Tetszőleges opciók és azon belül tetszőleges számú változat kezelése Termékenként külön opciók megadása Külön ár akár változatonként is

Letölthető termékek

Már korábban felmerült az igény arra, hogy letölthető, digitális tartalmak, pl. e-könyvek is megvásárolhatóak legyenek rendszerünkben. Ennek érdekében lehetővé tettük, hogy bármilyen letölthető termék (képek, e-könyvek, hanganyag, videó, stb.) megadható legyen a boltban, melyeket termékekhez is hozzá lehet rendelni.

Lehetőség van a letöltések termékekhez való hozzárendelésére, illetve rendelésekkel való összekötésére A rendszer kezeli a termékek letölthetőségét a fizetést követően A letölthető anyagok megvásárlásához regisztráció szükséges A biztonsági szempontokat szem előtt tartva, külső beavatkozással - direkt url-ből - nem érhető el egyetlen letölthető termék sem.

Választást segítő programok

Könnyítse meg termékei böngészését vevői számára, emeljen ki termékeket (legújabb, top, akciós), amivel növelni tudja oldal konverzióját. A Joomla-Virtuemart webáruház rendszerben minden fajta modult megtalál, amivel növelheti a vásárlás hatékonyságát:
Kapcsolódó termékek modul
TOP termékek modul
Legújabb termékek modul
Akciós termékek modul
Kiemelt termékek modul
Gyártó ajánló modul
Kategória ajánló modul
Egyedi HTML modulok
Nap terméke modul

Raktárkészlet modul

A vásárlókat elbizonytalanítja, ha olyan termékeket látnak, amelyek nincsenek raktáron, vagy nem rendelhetőek. A modul segítségével egy kattintással leszűrhetőek azok a termékek, amelyek éppen aktuálisan raktáron vannak, így a látogatók abból tudnak válogatni, ami ténylegesen raktáron van.

 Egy kattintással leszűrhetőek a raktáron nem lévő termékek

Várható szállítási idő

Előrendelhető vagy termékekenként eltérő várható szállítási idő beállításával a vevőt egyszerűen tájékoztathatjuk

Utoljára nézett termékek

Kövesse nyomon a vásárló vásárlását, és mutassa meg nekik a meglátogatott termékek listáját. Ez nemcsak az emlékezésben nyújt segítséget („tényleg, ez is tetszett!”), de biztos nem fog vásárlás azért meghiúsulni, mert a látogató nem találja meg a korábban meglátogatott termékeket.
    Segíti a tájékozódást és emlékezést
    Úgy érezheti a vásárló, hogy törődnek vele
    Tetszőlegesen megadott számú termék megjeleníthető
    A lista törlődik, ha a látogató elhagyja az oldalt

Hasonló termékajánló

A termékek böngészését könnyítő opciók egy magasabb szintjét képviseli ez a modul. Egy vásárló egy adott termék adatlapjának megtekintésekor a rendszertől automatikusan kaphat „javaslatokat” hasonló termékekre, melyek nagyobb valószínűséggel érdekelhetik őt. Az ajánlott termékek több szempont szerint is hasonlíthatnak az épp megtekintés alatt állóra: azonos kategória, azonos gyártó, hasonló ár, stb.
    Intelligenciát visz a termékajánlásba
    A termékoldalakon jelenik meg, és javasolja a hasonló termékeket automatizáltan
    Megkönnyíti a böngészést a vevők számára
    Nagymértékben növeli a vevői elégedettséget
    Automatikusan teszi a javaslatokat, emberi beavatkozást nem igényel
    A hasonlóság több módon is megadható

Egyedi terméktulajdonságok

A  terméknek gyakran vannak olyan egyedi tulajdonságai, melyeket érdemes lenne nem csak "ömlesztve" megjeleníteni a Leírás fülön, hanem tulajdonságok alapján kiemelve feltüntetni. Terméktípus kezelő modulunk által Önnek lehetősége nyílik a fontos tulajdonságok egyedi meghatározására és megadására, így vásárlói a termékekre annak tulajdonságai alapján is tudnak szűrni.
A rendszerben bármilyen termék egyedi tulajdonsága létrehozható
Tetszőleges számú tulajdonság adható meg
Különböző termékkörökhöz külön terméktípus készíthető, így minden termék csak a rá jellemző tulajdonságokkal fog rendelkezni
Lehetőség van a kiemelt tulajdonságok termékoldalon való kiemelt megjelenítésére, valamint az egymástól csak tulajdonságértékekben, (mint pl: színben, vagy méretben) különböző termékek összekötésére

Profi termékszűrő

Ezen rendszer segítségével a látogató kezébe adhatjuk az irányítást, ugyanis a termékek között ő maga képes leszűrni azokra a termékekre, melyek tulajdonságai fontosak számára.
 
Így megadhatóak minden terméktípushoz olyan előre megadott paraméterek, melyek alapján a rendszer a termékek listáját szűrhetővé teszi. A szűréskor a megadott szűrési feltételek mindegyikére lehet szűrni, így a lehető legmegfelelőbb terméket ajánlva a vásárlónak és ezzel képes a webáruház hatékonyságát a sokszorosára növelni.
Leegyszerűsíti a vevők számára a termékek közötti választást
Növeli az oldal hatékonyságát
Termékkörönként különböző szűrők kezelése
A beállított szűrő lehet csúszkás, vagy checkbox-os
Egyszerre több érték is kiválasztható (multi-select)
 
 

Termék összehasonlító modul

Sok hasonló termék esetén a vásárlók szeretnék a nekik legmegfelelőbbet megtalálni. Azonban a sok termékadat között megkeresni, hogy melyik a legjobb, nem mindig egyszerű. Ebben segít a Termékösszehasonlítás modul, amely segítségével a vásárlók egy oldalon, táblázatszerűen hasonlíthatják össze az általuk kiszemelt terméket. A táblázatban a felvitt egyedi tulajdonságok jelennek meg, ezek alapján versenyeztethetik a termékeket egymással. Így a vásárló saját maga választja ki a számára legjobbat.
Nagyban növeli a vásárlások számát
A tulajdonság-típusra épül, amennyiben már fel van építve könnyen beállítható
Személyessé teszi a vásárlást

Termék villámnézet

A villámnézet célja, hogy a látogató bővebb információkat kapjon a termékről a listázó oldalon, anélkül hogy be kellene lépnie a termékoldalra. Ezáltal a látogató időt takarít meg és ez növeli a kategóriaoldalakon a konverziót.
 
A villámnézet bekapcsolása után a termékkártyán megjelenik a Villámnézet gomb, amikor a termékkép fölé mozgatjuk az egeret. A gombra kattintva egy felugró ablakban plusz információk jelennek meg a termékről (például változatok, raktárkészlet, rövid leírás, stb.). Ha több termékkép tartozik a termékhez, akkor nyilakkal lehet lapozni a termékképek között.

Akciós árak időzítési lehetőséggel

Nincs is hatékonyabb szó az értékesítésben, mint az akció! Legyen ez akár jelképes, akár jelentős akció – minden bolt „fegyvertárának” nélkülözhetetlen eleme. Az akciós termékek modullal pedig ezen akciók „reklámja” is könnyedén megtehető – a webáruház tetszőleges helyén kiemelhetjük őket.
    Fix áras akciókra lehetőség (pl. 2300 Ft egy termék)
    Vevőcsoportonként külön akciózási lehetőség
    Időzítési lehetőség
    Egyszerre több akció is futhat, priorizálási lehetőséggel

Vásárlói csoportok Személyre szabott vásárlás - viszonteladói rendszer támogatás

Szakmai vásárlók, törzsvásárlók, több réteg kialakítható.  Segítségével létrehozható tetszőleges számú vásárlói csoport, mely csoportoknak egyedi ár határozható meg százalékos kedvezménnyel.
    Tetszőleges számú vásárlói csoport kialakítása
    Törzsvásárlói réteg kialakítására lehetőség
    Minden egyes termékhez és vásárlói csoporthoz egyedi ár adható meg

Ingyenes szállítási értékhatár

A modul által tetszőlegesen beállítható mi az a vásárlás összegét érintő alsó határ, melyet meghaladva látogatói ingyenes házhozszállításhoz jutnak. E funkció segítségével ösztönözhetőek a vevők, hogy elérjék az ingyenes szállítást, így a kosárösszeg tovább emelhető.
    Vásárlói a költséghatékonyságot szem előtt tartva nagyobb összegben rendelnek majd az ingyenes szállítás érdekében
    Kosárértéktől függően állítható be az ingyenes szállítási határ

Többszintű raktárkészlet kezelés

A rendszer az átlagos webáruház képességeket meghaladó raktárkészlet kezeléssel rendelkezik. Megadható akár két, egymástól független jelenlegi raktárkészlet, mely automatikusan csökken a rendelések során. A két raktár esetén megadható, hogy melyik készlet fogyjon először és lehetővé teszi, hogy elkülönítse a saját és a beszállító által rendelkezésre bocsájtott készletet.
Megadhatóak tetszőleges raktárkészlet-állapotok Megadható, hogy ne csökkenjen automatikusan a raktárkészlet – ekkor mintegy maximális rendelési mennyiségként használható

Automatikus költség kalkuláció

Ennek a modulnak köszönhetően a szállítási módok költségei a kosárértéktől vagy a kosár súlyától (valamint a kettő kombinációjától) függően állíthatóak be. Lépcsőzetesen megadható értékhatártól-értékhatárig a kiszállítás pontos összege.
Nem kell azonnal ingyenes szállítást ajánlani, ugyanis a szállítási díjak fokozatos csökkentésével is elérhető a vásárlás összegének növelése A látogatók értesülnek arról, mennyit „spórolhatnak” a futár, illetve postai szolgáltatás díján a kosárba helyezett termékek, így a vásárlásra fordított összeg növelésével Regionálisan is megadható a kedvezmény érvényessége, így EU országokra vonatkoztatva, vagy mindössze Magyarországra korlátozva egyaránt beállítható a kiszállítás díját érintő árengedmény

Átvevőpontos szállítási módok

Az átvevőpontos szállítás folyamatosan kezd egy nagyobb szeletet kihasítani a szállítási módok tortájából. Előnye, hogy nem kell a vásárlónak elutazni a bolt telephelyére, sem raktárába, de nem is kell otthon várni a futárt a kiszállítás miatt. Lényege, hogy a vásárló az otthona környékén kiválasztott pontokban veheti át az oda szállított csomagot, így nincs helyhez és időhöz kötve, akkor veszi át, amikor neki a legjobban megfelel.
Integrált átvevőpontos szolgáltatások:
PickPackPont MPL PostaPont MPL Postán Maradó MPL Csomagpont GLS csomagpont WEBOX Egyedi átvevőpontok létrehozása
További előnyök:
    A szállítási helyek listája naprakészen frissül A futárszolgálatok exportja modulban a az adott átvevőpontos szállítási módnak megfelelő megrendeléslista is exportálható

Ajánlatkérési lehetőség

Amennyiben a termékek árazása ügyfelenként egyéni, konkrét ár helyett a beállítás segítségével a látogatók árajánlatot kérhetnek. Az árajánlat egy egyszerű űrlap, melyet kitöltve az áruházban megadott emailcímekre elküld a rendszer.
Termékenként választható konkrét ár, vagy ajánlatkérés Az ajánlatkérésre állított termékek nem rakhatóak kosárba Választható harmadik opció: nincs ár

Űrlap készítő

A modul segítségével tetszőleges tartalmú űrlapok készíthetőek. Nemcsak a mezők előtti szöveg, hanem a különböző választási lehetőségek, válaszlehetőségek is megadhatóak. Az elkészült űrlapokat az áruház több pontján meg lehet jelentetni (termék és kategórialeírás, szöveges tartalmak, stb.)

Tetszőleges számú űrlap elkészíthető
Egy űrlap több helyen is megjelentethető
Az űrlap segítségével egyéni kérdéssor, vagy adat bekérés valósítható meg
Hírlevélkampányok része lehet, egyszerűen beilleszthető bármely hírlevélbe
3. Bővített fizetési megoldások - Hazai és külföldi vásárlást támogató eszközök
 

Külföldi adószámkezelés


Egyre több vásárló rendel a webáruházakból külföldi bejegyzésű cég nevében. Ennek előnye, hogy ilyenkor a termék ÁFA nélkül cserél gazdát az eladó és a vevő között, ha a vevő másik országból rendel. Így számunkra is fontos, hogy a kereskedőknek lehetőséget biztosítsunk külföldi adószám bekérésére. [/collapse_item]

Bankkártyás fizetés

Az online fizetési mód egyre elterjedtebb Magyarországon, Ön se maradjon ki! A modul segítségével egyszerűen és gyorsan beállítható a biztonságos fizetési rendszerekkel a bankkártyás fizetés. A modul működéséhez a fizetési szolgáltatókkal való szerződéskötés is szükséges.

Pay-Pal vagy Barion fizetés

Külföldön egyre népszerűbb a PayPal mellett a Barion és más biztonságos fizetési lehetőség, amely egyfajta átmeneti online pénztárcaként működik, védve a banki adatokat. A modul segítségével csak az emailcímet és pár adatot kell megadnia, és már működik is! (A modul eredményes használatához szükség van PayPal fiókra is.)
  •     Egyszerű telepítés
  •     Külföldiek számára is népszerű és elfogadott fizetési megoldás
  •     Tökéletes biztonság

Valutaváltó


Amennyiben több országba értékesíti termékeit, vagy külföldi vásárlói vannak, hasznos, ha a fizetés nem csak forintban, de más valutában is megoldható. Rendszerünkben erre is lehetőség van, így akármennyi valutát a bolthoz rendelhet.
Tetszőleges valuta kezelése A rendelések az adott valutában tárolódnak le A valuták árfolyama naponta automatikusan frissül

Többnyelvű vásárlás


Magyarországon kívül is értékesítene? Esetleg idegen nyelvű vevőkört szeretne kialakítani? A többnyelvűség modulunkkal ez már nem jelenthet problémát! A rendszer működését éppen úgy alakítottuk, hogy az egyszerre több nyelv kezelésére is képes legyen. A nyelvek egyszerűen telepíthetőek, beállítás után pedig oldalunk szövegei az adott nyelven jelennek meg. Emellett a termékek, egyéb szöveges tartalmak is külön az adott nyelvre átírhatóak. Tetszőleges számú nyelv adható a rendszerhez Egyszerű telepítés, karbantartás• Szöveges tartalmak nyelvenkénti kezelése Folyamatosan bővülő nyelvi választék Minden nyelvnél tetszőleges szöveg megadása, így nyelvenként akár más módon is kommunikálhatóak az adott előnyök A különböző nyelvi elemek xls-ben is importálhatóak ill. exportálhatóak Nyelvenként meg lehet adni alapértelmezett domainnevet. A különböző nyelvekhez hozzá lehet rendelni alapértelmezett valutát

 
 
 
4. Adminisztrációt könnyítő funkciók
 

Hatékony termékfeltöltés és adminisztráció


A bolt mindennapi használatához elengedhetetlenül fontos a jól megtervezett, és átlátható adminisztrációs felület. A hatékonyság érdekében minimalizáltuk a menüpontok számát, egyúttal tematikusan rendeztük el őket, így hiába tud sokat a rendszer, gyorsan és könnyen használható maradt.
Átlátható felület Egységes elrendezés Könnyű használat Minden tartalom dinamikusan szerkeszthető

Excell, CSV import

Használata elengedhetetlen azon cégeknek, melyek egyébként is rendelkeznek adatbázissal – miért gépelné be újra a több ezer terméket? Használatával akár bármilyen forrásból importálható a termékadatbázis. És ami a legjobb: nem csupán az egyszeri feltöltést könnyíti meg, de a mindennapos használatot is, hiszen elég egyetlen Excel táblát karban tartani, majd pár kattintással frissíteni a webáruház adatbázisát. Főbb tulajdonságai:
A CSV és XML import funkció legnagyobb előnye véleményünk szerint az időzíthetőség, mely kizárólag aGoldcsomagos ügyfeleink számára érhető el. Be lehet ugyanis állítani, hogy az import minden nap lefusson, és minden nap frissüljenek az adatok, ezáltal megkímélve a webáruház tulajdonosokat rengeteg munkától. 
Pár kattintással feltölthető a webáruház akár több ezer termékkel A meglévő adatbázisokból egy-az-egyben átemelhetőek az adatok Többféle fájltípusból képes az importálni Megkönnyíti a mindennapos munkát
 
 
Egyszerűbb automatizált számlázási és szállítási megoldások
 
 

Raktár és Készlet program integráció

Nagyobb készletből dolgozik vagy több webáruházat kiszolgál egy központi rendszerből?  A Symboltech rendszert kipróbáltan összakapcsoljuk. 

Számlázó program Szamlazz.hu integráció


E-számla, Papír alapú számla... A Számlázz.hu online számlázórendszerével mindez megtehető!
Az integráció segítségével a rendelésekről igény szerint lehet papír, vagy elektronikus számlát kiállítani. Minden számla letárolásra kerül, így azok sosem vesznek el. Az integrációs beállításokon túl a Számlázz.hu fiókban megadható akár egyedi logó, cégadatok.
Egyszerű működés - hozzáférés a könyvelő számára - e-számla kiállítása
 

Adatátadó programok integrációja a szállítási és futár cégek számára


Néhány kattintással a kiválasztott rendeléseket - mindezt a kiválasztott, szállítócég által preferált formátumban -  azonnal feldolgozható állapotban küldheti tovább a megrendelők adatait a futárszolgálat számára. Gyors, egyszerűen kezelhető, a számlával együtt azonnal nyomtathatja a csomagoláshoz a címiratokat is.
A kiexportált fájl egyszerűen feltölthető, vagy átadható az adott cégnek A következő futárcégekkel kompatibilis formátumokat képes exportálni: Sprinter, DPD, GLS, MPL, Pick Pack Pont, Posta Pont 

 Árösszehasonlító oldal kapcsolódás**✔

*E-kereskedelmi támogatás: külön rendelhető

** A külső szolgáltatók díjait nem tartalmazza! 

 

Az igazi kihívások láthatatlanok

 

"Az eredményt gyorsan várjuk, a mögötte levő hosszú és kihívásokkal teli utat nem szeretjük..." pedig ott van a nagy pénz!

Gondoskodunk arról, hogy webüzlete ne csak a webáruház csiszolgatására koncentráljon, hanem hazai és akár nemzetközi viszonylatban is - igaz, sok munkával -, ám komoly bevételtermelő legyen. Ehhez teljeskörű üzleti tanácsadó és online marketing szolgáltatásunk nyújt segítséget. 

Teremtsünk olyan online élményt ami egyre több vevőt aktivál!

 

"A webáruház fejlesztés közben hamar rájöttem hogy, amikor magas elvárásokról van szó,  már régen túlléptük az én korábbi igényeimet..."

A webáruház fejlesztés csupán a töredéke az e-üzletépítés valódi folyamatának!

Aki már egyszer velünk dolgozott egészen addig, amíg a teljes webes értékesítést felépítettük,  - az már nem elégszik meg kevesebbel, mint amit mi adunk, és ami rendszerint több, mint amit leírunk itt a weboldalon!

Egyszerűen kezdtük, most itt tartunk

Rólunk

2003 óta a hazai és a nemzetközi e-kereskedelemben Először Online marketing, majd webfejlesztés és webáruház működtetés, nemzetközi üzletépítés e-kereskedelemmel

ASZF

Az E-Bridges  nem egy szokványos infokommunikációs cég, ha csupán magyar viszonylatban keresünk hasonlót. Elismert és megszokott formáció a nemzetközi e-üzletben. Mi a legkorábbiak között vagyunk nemzetközi összehasonlításban is. Ez határozza meg Általános Szolgáltatási Feltételeinket is:

Kapcsolat

"Akik feladják sose nyernek, a nyertesek sose adják fel!"

Központi honlap: e-bridges.eu

Kapcsolat:

E-Mail:

Mobil: 20 359 0185 (Írjon egy SMS-t és visszahívjuk!)

Impresszum

Videó csatorna

Sok mindent talál az e-üzletről a Youtube csatornánkon

Follow Us

VIDEÓK  

Save 30

1 órás extra konzultáció e-üzlet nyitás előtt 5500 Ft

Tudj meg többet az indulásról

AKCIÓK