This website is using cookies
×
Shop Menu

Kezdjük egyszerűen...

Az E-Bridges nem egy szokványos infokommunikációs cég

... ha csupán magyar viszonylatban keresünk hasonlót, ugyanakkor a nemzetközi e-üzletben ez a formáció ismert és megszokott. Mi nemzetközi összehasonlításban is a legkorábbiak között vagyunk. 2004-ben indultunk és még ma is kuriózumként értékelnek sok tekintetben a magyar piacon!

 

[powr-about-us id="0a5cc7ae_1490350515581"]

Komplett szolgáltatás rendszer az e-üzlet fejlesztésére és működtetésére 2004-től

 

Az E-Bridges, a kezdetektől fogva úttörő infokommunikációs cég! 

 

Az első, amit elhagytunk az irodahelyiség volt! Ügyfeleink vannak a határokon túl és más kontinenseken is. Az időeltolódás nem akadály.

2004-től, az elsők között használjuk kapcsolattartásra és távmunkára a Skype-ot!

(A Skype 2003-ban indult!) Megbízóinkkal 90%-ban megosztott képernyővel, Skype konferenciákon vagy TeamViewer-el dolgozunk. 

Az elsők között vezettünk be az ingyenes webprogramok telepítését garanciával! 

Add free, de nem ingyen! A free programok mögött több ezer feljesztő kollektív tudása áll. A programozás gyorsabban rugalmasabban követi a változásokat. Mi előre megmondjuk, hogy milyen programot használunk. (2005-ig Mambo, 2005-től 90%-ban Joomla alapon és VirtueMart webáruházzal dolgozunk. A webprogramokat összehasonlítjuk és az e-üzlet teljes rendszerét jobban kiszolgálót választjuk. Csupán 10% a Wordpress és más programok - egészen addig, amíg a megrendelőinknek az előbbi kínálja a jobb megoldást.)

Aki keres, mindig megtalál minket intenzív hirdetés nélkül is!

Vannak, akik arra gondolnak, hogy aki a legjobban hirdeti magát az a legjobb is! Az arányos és mértékletes jelenlét a mi üzleti gondolkodásunk alapja, amely kifizetődő nekünk is, az ügyfeleinknek is. Mi azok közé tartozunk, akik ott vannak stabilan évek óta a "háttérben". A kapacitásunkat így is ki tudjuk tölteni. Nagyobbra nőni pedig ebben a piaci körben nekünk nem gazdaságos. Akik komolyan keresnek, azok találkozhatnak velünk. Aki ezt a hozzáállást értékeli, annak megbízható és tartós partnerei lehetünk éveken keresztül. Az előfordul, hogy a nagynak tartott webáruház fejlesztő cégektől hozzánk jönnek, forditott esetről eddig nem tudunk.

A hagyományos formát bontó működési és marketing megoldásokkal elértük, hogy 2003 óta jelen vagyunk és egyre több megbízást kapunk a nemzetközi e-kereskedelemben is. 

 

Ahhoz hogy forgalmat generáljunk jóval több kell mint, hogy elindítunk egy profi webáruházat.


Az E-Bridges ™ rendszerrel előbb az e-üzlethez kidolgozzuk az e-marketinget és az e-marketinghez a webáruházat!

A létrehozott online marketing és webáruház megoldások magukban hordozzák a folyamatos megújulás és a terjeszkedés lehetőségeit az adott üzlet számára elérhető legmagasabb minőséggel és a legjobban igazodó költségekkel! 

 

...mert mit kíván a cégek többsége?

Először is egyszerűbb munkakapcsolatot, szinte bárhonnan ellenőrizhető értékesítéssel!

Hogyan...?

A megosztott távoli munkaállomásokat egy rendszerben elérhetik!  (Programhidakkal összekötjük a banki fizetés, a számlázás és szállítás programjait a marketing software-ket is...)

Ezt máshol is megkaphatja, ám nálunk olyan jól működő napi tanácsadást és támogatást is kaphat, amelyik az általánosságokon túl konkrét választ is ad.  Emiatt előfordul, hogy más webáruház fejlesztő cégektől azért hozzánk jönnek, mert nálunk jobban működik a személyes kapcsolattartás.

Belelátni a megtérülési folyamatba!

Hogyan...?

A Google AdWords kampányokat és a weblap teljes üzleti kommunikációs működését egy rendszerben biztosítjuk. Éves tervet készítünk az értékesítéshez az összes kiválasztott médiával és hirdetési költséggel, negyedéves ütemezéssel.  Évente átlag 2-3 4-8 hetes kampányt tervezünk. Akár februárban már tudhatják nagyjából tervezni a karácsonyi kampány költség minimális keretét, amire feltétlenül szükség lesz.

Rövidebb határidőket!

Hogyan...?

Legyen együtt az online marketinges és a programozó már a tervezésben is! A végleges tartalom biztosítása után a grafika elfogadásától számítva átlag 30 munkanap alatt elkészül a SEO-val és a Google hirdetéssel együtt! A végleges tartalom kialakítása máshol gyakran hónapokig tart, ám ezt mi átlag 30 napra csökkentjük.
Használatra kész webáruházat akár azonnal adhatunk, de jobban szeretünk e-üzletre valóban felkészített komplett eszközöket adni!

Időnként előre is és a folyamatok mögé is látni! 

Hogyan...?

1-2-órás, előre tervezett konzultációk Skype-on, online időpontfoglalással... (Hívható bárhonnan!) Tervezni jó dolog, kell is, ám aki céget vezet az tudja hogy milyen értékes egy azonnal elérhető szakember, akiben megbízik, akivel gyorsan megbeszélheti, hogyan lépjen tovább.

Drága próbálkozások helyett megbízható szolgáltatásokat!

Ezt hogyan...?

Célunk, hogy az internetes értékesítést az ésszerűség határain belül a legmagasabb szintre növeljük a korszerű szoftverek és e-marketing megoldások használatával. Garanciát adunk a nyílt forráskódú programok telepítésére is! Az alapprogramok frissítésével a biztonságos és gyors webáruházhasználatot mindig biztosítjuk, ám a hirdetési programok is (Adwords, Facebook) évente többször változnak! Ezeket a fejlesztéseket is kezeljük.

Gyorsabb és rendszeres részvételt a napi munkában!

Milyen gyors...?

Az értékesítés és portál üzemeltetés napi támogatása, az üzleti döntések gyors egyeztetése Skype-on, szerződött partnereinknek akár soron kívül is, megoldott. Átlagos teljesítési időnk: 3 óra! (kisebb, egyszerűbb feladatok, probléma kezelés, hibajavítás)

Elszigetelt hirdetések helyett tervezhető marketing rendszert!

Hogyan lehet ezt?

Nálunk az online marketingesekkel együtt dolgoznak a webfejlesztők, honlap adminisztrátorok, és a fordítók.  MINDIG képesített eMarketer, profi projekt tanácsadó hangolja össze a munkájukat. Webüzletben gondolkodunk, e-kereskedelmet fejlesztünk minden tekintetben - 6-8 hetes kampánytervekkel (Google, Facebook, partner oldalak, online és offline hirdetések)

 

E - B - R - I - D - G - E

Ismerjen meg bennünket még jobban!

 

 

Mit mondanak rólunk a megrendelők? Melyik vevő elégedett velünk? Melyik ügyfél elégedetlen velünk?

Ha felkeltettük érdeklődését... Kérjen ajánlatot MOST!
[powr-contact-form id="2263e129_1490367445986"]

 

Megrendelőinknek főleg Joomla! weblap és VirtueMart webáruház projekteket fejlesztünk a bankkártyás fizetési és a szállítási szoftverek integrációjával együtt. Tervezzük, követőkódokkal figyeljük és működtetjük a hírlevél és marketing kapányokat (Google , Facebook, más partnerek).

Folyamatos E-Üzlet építő szolgáltatásainkat több kedvező megoldásban rendelheti meg.

Az igazi kihívások láthatatlanok

 

"Az eredményt gyorsan várjuk, a mögötte levő hosszú és kihívásokkal teli utat nem szeretjük..." pedig ott van a nagy pénz!

Gondoskodunk arról, hogy webüzlete ne csak a webáruház csiszolgatására koncentráljon, hanem hazai és akár nemzetközi viszonylatban is - igaz, sok munkával -, ám komoly bevételtermelő legyen. Ehhez teljeskörű üzleti tanácsadó és online marketing szolgáltatásunk nyújt segítséget. 

Teremtsünk olyan online élményt ami egyre több vevőt aktivál!

 

"A webáruház fejlesztés közben hamar rájöttem hogy, amikor magas elvárásokról van szó,  már régen túlléptük az én korábbi igényeimet..."

A webáruház fejlesztés csupán a töredéke az e-üzletépítés valódi folyamatának!

Aki már egyszer velünk dolgozott egészen addig, amíg a teljes webes értékesítést felépítettük,  - az már nem elégszik meg kevesebbel, mint amit mi adunk, és ami rendszerint több, mint amit leírunk itt a weboldalon!

Egyszerűen kezdtük, most itt tartunk

Rólunk

2003 óta a hazai és a nemzetközi e-kereskedelemben Először Online marketing, majd webfejlesztés és webáruház működtetés, nemzetközi üzletépítés e-kereskedelemmel

ASZF

Az E-Bridges  nem egy szokványos infokommunikációs cég, ha csupán magyar viszonylatban keresünk hasonlót. Elismert és megszokott formáció a nemzetközi e-üzletben. Mi a legkorábbiak között vagyunk nemzetközi összehasonlításban is. Ez határozza meg Általános Szolgáltatási Feltételeinket is:

Kapcsolat

"Akik feladják sose nyernek, a nyertesek sose adják fel!"

Központi honlap: e-bridges.eu

Kapcsolat:

E-Mail:

Mobil: 20 359 0185 (Írjon egy SMS-t és visszahívjuk!)

Impresszum

Videó csatorna

Sok mindent talál az e-üzletről a Youtube csatornánkon

Follow Us

VIDEÓK  

Save 30

1 órás extra konzultáció e-üzlet nyitás előtt 5500 Ft

Tudj meg többet az indulásról

AKCIÓK