This website is using cookies
×

E-üzletben profik
 x 

A kosár üres
Shop Menu

Kezdjük egyszerűen...

 

Ez nem az eddig megszokott értékesítés, ami arról szól, hogy mi el akarunk adni egy webáruházat, online marketing tanfolyamot vagy keresőoptimalizálást, amire vélhetően szüksége van.

Talán máshoz szokott, amikor egy cég bemutatkozását olvassa.  Ha a szokásos bemutatkozást olvasná inkább, itt folytassa  

Mi az önálló útkereső vállalkozóban hiszünk! Nem mi adjuk, hanem Ön veszi kezébe a szükséges eszközöket! Ön szerzi meg a szükséges tudást addig és annyira, ameddig és amennyire a céljai eléréséhez szükséges.

A technikákon és a pénzen sok múlik, ám az induló e-üzleteknél a legtöbb korlát a személyiségből ered!  3 nagyon fontos célunk van, amit az Ön vállalkozása életében is folyamatosan be fogunk tölteni:

  1. Erősítjük a céltudatosságot és a reális jövőképet, hogy legyen megvalósítható terve arról, hogy merre tart az üzleti életben és célhoz is érjen...!
  2. Erősítjük a vállalkozás eredményességébe vetett bizalmát és az e-üzletépítő tudását, hogy legyen végig ereje és kitartása is azokhoz a változásokhoz, amiken talán már évek óta  dolgozik az üzleti sikerek eléréséhez.
  3. Minél előbb ébresszük fel az innovatív vállalkozót Önben, (az első kettő eredményeként,) hogy ne csak másokat kövessen, hanem tudatos teremtő legyen! 


A három célt, két nagyon fontos eszköz segítségével érjük el:

 

  1. Az elmélet és a gyakorlat egyensúlyának megteremtése! ....hiszen kevés az, ha marketing előadásokra és webfejlesztő tanfolyamokra jár, ha ilyen jellegű tudásanyagokat olvas, de nem tudja alkalmazni a gyakorlatban a megszerzett tudást. Vagy, ha csak a gyakorlati életet éli és nem foglalkozik az elmélettel a saját vállalkozásában.... Minkét esetben felborul az egyensúly! Akkor lesz igazán eredményes ha ezt az innovatív erőt, az elmélet és a gyakorlat egyensúlyát fenntartjuk. Arra van szüksége, hogy ezt a két területet nap-mint- nap egy tökéletes egyensúlyban egyesítsük. 
  2. Átadjuk Önnek az E-Bridges eMarketing ™ rendszert, ami a következő években is folyamatosan fejlődik és rengeteg változáson fog még átesni.  Együtt fog fejlődni a kisvállalkozásokkal olyan alapokon, amelyekre Ön is egy stabil és eredményes üzletet tud felépíteni és fenntartani.
  • Amikor Ön eljön hozzánk, belép ide a weboldalra, megosztja velünk a céljait, a terveit.
  • Megírja, hogy mire keres megoldást, mi az, amit el akar érni,..
  • Mi visszahívjuk, alaposabban tájékozódunk, konzultálunk Önnel Skype-on, azért, hogy együtt a legjobb megoldást hozzuk létre.
  • Összeállítunk Önnek egy személyre szóló tervet, hogy mit kell ahhoz megoldani, mit kell Önnek esetleg megtanulni, ahhoz, hogy a céljait elérhesse.
  • Résztveszünk a megoldásban is, napi támogatást adunk Skype-on

 

A vállalkozás virtuális háttér műhelyévé válhatunk, ha Ön is úgy akarja.

Ez egy közös fejlődési folyamat lesz, amit együtt kell végrehajtanuk, hiszen én hiába akarok átadni valamit, ha Ön vagy a munkatársai nem vevők még rá. Ezért közösen kell építenünk az E-Bridges rendszert is, hogy maximálisan megfeleljen az igényeknek.
Ön is részesévé kell, hogy váljon saját üzleti kommunikációja fejlesztésnek, a következő hetek, hónapok során, ezért maximálisan szeretnénk bevonni a fejlesztésbe.
Erre a legjob megoldásokat adjuk a webprogramokon és a Skype konzultációkon keresztül, úgy, hogy Önnek ez ne újabb terhelést jelentsen.

Hamarosan meg fogja látni, hogy üzleti kommunikációja átláthatóbb, vállalkozása pedig könnyebben irányítható lesz, .... nem csak több vevőhöz jut majd el!
 

Ez mindenképpen egy közös fejlődési, közös tanulási folyamat! Az a küldetésünk, hogy a webprogramok és a marketing mellé napi támogatást és gyakorlati útmutatót adjunk ÖNNEK és minden hozzánk forduló vállalkozónak.

Feladatra hangolt webfejlesztés, "földönjáró" megoldások kisvállalkozásoknak online  értékesítéshez és marketinghez.

Átadom MOST az E-Bridges eMarketing™ teljes rendszerét ÖNNEK is!

Vegye birtokba mint saját virtuális webirodáját! Vegye birtokba a kisvállalkozói kommmunikáció teljes eszköztárát!

Kattintson oda, ahol a leginkább megfelelő megoldást találja!

Nézze meg, használja és adja tovább barátainak is!

 

Lakatos Gabriella
eMarketer CeM

 

Egyszerűen kezdtük, most itt tartunk

Rólunk

2003 óta a hazai és a nemzetközi e-kereskedelemben Először Online marketing, majd webfejlesztés és webáruház működtetés, nemzetközi üzletépítés e-kereskedelemmel

ASZF

Az E-Bridges  nem egy szokványos infokommunikációs cég, ha csupán magyar viszonylatban keresünk hasonlót. Elismert és megszokott formáció a nemzetközi e-üzletben. Mi a legkorábbiak között vagyunk nemzetközi összehasonlításban is. Ez határozza meg Általános Szolgáltatási Feltételeinket is:

Kapcsolat

Központi honlap: e-bridges.eu

Kapcsolat:

E-Mail:info@e-bridges.eu

Mobil: 20 359 0185 (Írjon egy SMS-t és visszahívjuk!)

Impresszum

Videó csatorna

Sok mindent talál az e-üzletről a Youtube csatornánkon

Follow Us

VIDEÓK  

Save 30

1 órás extra konzultáció e-üzlet nyitás előtt 5500 Ft

Tudj meg többet az indulásról

AKCIÓK