This website is using cookies
×

E-üzletben profik
 x 

0
Shop Menu

Kezdjük egyszerűen...

 

A SEO-val kettős feladatunk van:

keresőbaráttá és mobilbaráttá tesszük a webáruházat a vevők számára! 

technikai SEO eszközökkel kiszolgáljuk a webáruház működését és a forgalmi adatok értékelését.

 

...ez elég sok munka és idő! 

2005-ig elég volt a jól eltalálni a kulcsszavakat a jó tartalomban. 2009-re a kínálati piac telítődött és a fizetett hirdetések SEM (Search Engine Marketing) is alapeszköz lett a webáruház számára! 

2013-tól még a hirdetett webáruházak rangsorát is megszabja a jó letöltési sebesség és az optimális nézet a mobilon ...

 

Milyen SEO eszközöket adunk a webáruházainkhoz?

- Egy központi Google account - amiben az Adwords, az Analytics és a Search Consol össze van hangolva úgy, hogy a Google és az e-kereskedő is minőségi adatokat kapjon! Ettől függ, hogy a vevőket jól célozzuk-e az ajánlatokkal!!

- Vevőkövető kódok az árösszehasonlító oldalakról és a Facebookról érkezők értékeléséhez, a tartalom felcímkézése a Google számára a rich snippet kódokkal,...

- A kódok rendszeres karbantartása, változáskövetés!

... folytathatnám a versenyben maradáshoz elengedhetetlen technikai eszközöket, ám az eredmények valami olyasmitől várhatók, ami a megrendelő cég hozzáállásától is függ.

 

A SEO eredményessége az új és a hagyományos marketing összekapcsolásától és a cég működési sajátosságaitól is függ!

Sokan meglepődnek, amikor azt kérjük, hogy ne adják meg a kulcsszavakat, mert úgyis látjuk a weblapon! Inkább mutassák be az üzleti környezetet, a vevőiket, a Google-ban első oldalon indexelt versenytársaikat.

 

Beszéljünk az üzleti terveikről!

Optimalizáljuk az értékesítést, az üzleti tervet is, a háttérmunkát is - és, hogy az tükröződjön a weblapon! A szórás nagy! A telitett piacon a vevők sok jó webáruházat találnak, ahol ugyanazt a terméket  és ugyanazt az árat találják.

SEO és a SEM  eredménye az is amikor csöng a telefon, kapcsolati e-mail jön vagy a chat ablakon valaki bejelentkezik, nem csupán az, amikor a vevők a webáruházban adják le a rendeléseiket.

Mikor rangsorolja jól a Google a weblapot?  Akkor fogja az első oldalon tetejére tenni, amikor a vevők is jobban értékelik, mint a többieket! Addig dolgozunk rajta, amíg elérjük!

 

Milyen SEO MIX-el támogatnánk NEKED a webáruház indítást?

 

 

Milyen termékeket kíván a nemzetközi piacra vinni?

Azonnal használható fullos e-kereskedelmi rendszert adunk a webáruházhoz. Kipróbált, szakmailag átgondolt, arányos üzleti megoldások együttesét.

Az általános útmutatók helyett azt a személyes szakértői támogatást és oktatást építettük az árakba, amivel százmilliós forgalmakat értek már el a klienseink.

 [powr-button id="654af20e_1484506042"]

Egyszerűen kezdtük, most itt tartunk

Rólunk

2003 óta a hazai és a nemzetközi e-kereskedelemben Először Online marketing, majd webfejlesztés és webáruház működtetés, nemzetközi üzletépítés e-kereskedelemmel

ASZF

Az E-Bridges  nem egy szokványos infokommunikációs cég, ha csupán magyar viszonylatban keresünk hasonlót. Elismert és megszokott formáció a nemzetközi e-üzletben. Mi a legkorábbiak között vagyunk nemzetközi összehasonlításban is. Ez határozza meg Általános Szolgáltatási Feltételeinket is:

Kapcsolat

"Akik feladják sose nyernek, a nyertesek sose adják fel!"

Központi honlap: e-bridges.eu

Kapcsolat:

E-Mail:

Mobil: 20 359 0185 (Írjon egy SMS-t és visszahívjuk!)

Impresszum

Videó csatorna

Sok mindent talál az e-üzletről a Youtube csatornánkon

Follow Us

VIDEÓK  

Save 30

1 órás extra előkonzultáció e-üzlet nyitás előtt 5500 Ft

Tudja meg, mit gondol a szakértő!

AKCIÓ!