This website is using cookies
×

E-üzletben profik

Notice: Undefined index: subTotal in /home/emarket/public_html/administrator/components/com_virtuemart/helpers/calculationh.php on line 886
 x 

0
Shop Menu

Kezdjük egyszerűen...

Kampány grafika partnereink kampányainak eredményességéért

"Van saját grafikusom, megbecsülöm, most is vele szeretnék dolgozni..." Mi is szeretnénk vele, ám 10 esetből jó, ha egy grafikussal tudunk időben eredményes kampánytartalmat készíteni. Más formanyelvet beszélünk, más az időgazdálkodásunk, más az érdekeltségünk - nagyjából ezen három indok körül találjuk meg az eredménytelenség okát.

 

Profi hirdetés - grafikával és videó hirdetésekkel - időben. 

 

Adwords kampány, Facebook kampány, hírlevél kampány, - termék képeket ha kapunk, ha nem, mi  kampányt tervezünk - röviden így foglalhatom össze.

Videó hirdetések létrehozása a Youtube csatorna és a Facebook saját eszközeivel - a vevők ezekre jól reagálnak, sokszor jobban, mint a digitálisan perfekcionalista hirdetésekre. A vevőknek az üzenet a fontosabb! 500 milliós árbevétel alatt elsősorban ezeket a gyors reagálású rövid üzeneteket ajánljuk.

 Csupán az e-marketinghez is rendelhető külön értékesítési támogatás

 

 Hirdetések grafikai támogatása

[powr-price-table id="6fa06561_1473846147884"]

Az aktuális piaci helyzet és a hirdetési igények gyorsan változnak. A tervezés az ötleteléstől egészen a megvalósításig egyedi grafikákkal, minőségi kampánytartalommal, magas követelményeknek megfelelve dolgozunk. Tulajdonosi szemlélettel, a gazdaságosságot szem előtt tartva valósítjuk meg  - a következő negyedévre - időben megtervezett, értékesítési akciókat, termékbevezető kampányokat, és legfőképpen az októbertől január első hetéig tartó évvégi hirdetéseket.

Minden extra erőfeszítés nélkül a kampánnyal együtt rendelje meg a webáruházhoz a külön értékesítési oldalt a marketing grafikai tartalmat is. Úgy készítjük el, hogy a hírlevélhez és a hirdetett Facebook posztokhoz is igazodjon.

 [powr-form-builder id="be0744c7_1478022518453"]

Milyen termékeket kíván a nemzetközi piacra vinni?

Azonnal használható fullos e-kereskedelmi rendszert adunk a webáruházhoz. Kipróbált, szakmailag átgondolt, arányos üzleti megoldások együttesét.

Az általános útmutatók helyett azt a személyes szakértői támogatást és oktatást építettük az árakba, amivel százmilliós forgalmakat értek már el a klienseink.

 [powr-button id="654af20e_1484506042"]

Egyszerűen kezdtük, most itt tartunk

Rólunk

2003 óta a hazai és a nemzetközi e-kereskedelemben Először Online marketing, majd webfejlesztés és webáruház működtetés, nemzetközi üzletépítés e-kereskedelemmel

ASZF

Az E-Bridges  nem egy szokványos infokommunikációs cég, ha csupán magyar viszonylatban keresünk hasonlót. Elismert és megszokott formáció a nemzetközi e-üzletben. Mi a legkorábbiak között vagyunk nemzetközi összehasonlításban is. Ez határozza meg Általános Szolgáltatási Feltételeinket is:

Kapcsolat

"Akik feladják sose nyernek, a nyertesek sose adják fel!"

Központi honlap: e-bridges.eu

Kapcsolat:

E-Mail:

Mobil: 20 359 0185 (Írjon egy SMS-t és visszahívjuk!)

Impresszum

Videó csatorna

Sok mindent talál az e-üzletről a Youtube csatornánkon

Follow Us

VIDEÓK  

Save 30

1 órás extra előkonzultáció e-üzlet nyitás előtt 5500 Ft

Tudja meg, mit gondol a szakértő!

AKCIÓ!