This website is using cookies
×

E-üzletben profik

Notice: Undefined index: subTotal in /home/emarket/public_html/administrator/components/com_virtuemart/helpers/calculationh.php on line 886
 x 

0
Shop Menu

Kezdjük egyszerűen...

Referenciák

Az elsők között vagyunk, akik először támogatták a teljes körű szolgáltatásokkal a disztribútorok internetes értékesítését. Néhány azok közül a termékek, szolgáltatások és márkák közül, amelyek disztribúciójával dolgoztunk.

 

Untitled 1

Gabriella minden Google kampányt helyrehozott, a teljesítménymutatókat 100%-on tartja. A shopping kampányokat is elindította, amivel új szintre lépett a hirdetésünk. 10 éve, hogy csak webáruházban forgalmazunk. Elégedett vagyok a kapcsolattartással is, a munkájával is.

2020 lsafety.hu

 

Gabriella negyszerűen együtt gondolkodott a cégvezetéssel és együtt dolgozott az üzleti tervek végrehajtásában. Kedves Gabriella, vissza tudnál minket fogadni? Sajnos az új weblapunkhoz ígért támogatás elmaradt a várakozásainktól. Máshoz voltunk szokva, amig veled dolgoztunk!

2018 Katica Játékbolt és nagykereskedés

 

Több, mint 4 évet dolgoztunk együtt a többnyelvű weblapjainkon és a foglalási oldalunkon, köszönjük a munkádat, amivel elősegítetted a világszínvonalú megjelenést a nemzetközi piacon és köszönjük  a rendszeres támogatást, amivel kollégáink munkáját segítetted.

2017 L.Balázs Cityrama

Azt gondoltam, hogy értem a webáruház fejlesztést és ismerem a honlap készítést Joomla-val. Gabival először kicsit kötözködött volna az informatikus énem, de mindig ő került ki győztesen. Türelmesen  bár a konfliktust nem kerülve megvárta, hogy a régi beidegződések kitisztuljanak bennem.  Most már jobban igazodok a változó igényekhez, amiket a vevők és az üzlet diktálnak és Gabi közvetít.

2016 B. Krisztián Water-to-Go

 

Drága Gabi!

Ezt nélküled nem tudtam volna elérni! A webáruházak és a piaci bevezetés... Miért nem találkoztam veled korábban, már 2012 előtt?!

2015 Jutka Kovács Frankl Pharma Europe

 

Dehogy zavar engem ezzel Kedves! Éppen ellenkezőleg!  Mindig is kerestem azokat, akik ilyen nyitott gondolkodásúak és értik az üzletet is, nem csak a saját szakmájukat. Ritkán találok ilyent! Éppen hogy örülök annak, amit mond, és a tájékoztatóinak is!

2014 Leko R. kl-safety.hu

 

 E-Bridge Club tagok értékeléseiből:

"Az E-Bridges eMarketing Terv költségeket is tervezett, amit be is tartott  a projekt folyamán. Hosszú évek óta hirdetek  webkatalógusokban, de először látok valódi eredményt. Átcsoportosították  a hírdetési költségeket, optimalizálták  a weblapot. Végre megtalálnak a vevők! 
Az online kereskedelem  a  jól struktúrált  weblappal, alapos  optimalizálással kezdődik és folyamatos újraoptimalizálással folytatódik. Ezt később értettem meg, amikor a kezdeti eredmények után a weblap üzleti eredménye nem fejlődött az elvárt szintre.  Azóta bejelentkeztem egy E-Bridges eMarketing tréningre, és rendszeresen résztveszek konzultációkon is. Már világosan értem az alapelveket, és maximálisan rábízom magam Lakatos Gabriella eMarketer irányítására."

"Gabriella segít a kisvállalkozásoknak többet kihozni abból amilyük van, segít elérni a céljaikat!"

"Elsősorban az analógiák jelentőségét emelném ki. Számomra meglepő volt, hogy a webáruházak, a honlappal megtámogatott szolgáltatások és a tartalomszolgáltatás működtetése között mily sok a hasonlóság, és mennyi minden hasznosítható a már bevált „jó gyakorlatok” átvételéből. A kötetlen beszélgetés megindította az ember fantáziáját, inspirálóan hatott a további fejlesztési elképzelések kialakításához."

"Amellett, hogy számos egyedi kérdésemre választ kaptam, e területen elsősorban a hatékonysági megközelítést (a költség-haszon szemléletet) emelném ki. Vagyis a hirdetésre, ingyen szolgáltatásra, kedvezményekre történt ráfordításoknak összhangban kell lenniük a látogatottság-növekedéssel, és végső soron a bevétellel."

"A keresőoptimalizálás az a terület ahol nem lehet eleget tanulni, hiszen számtalan lehetőség rejlik benne és bizony van mit tanulni. :) Minden információt amit kapunk abból, ahogyan a Gabriella segít bennünket egy ajándék."

"Nagy örömmel veszem ezeket a találkozókat, hiszen minden egyes céget képviselő személynek, valamely az Ő területét érintő problémára rálátunk és a tapasztalatok cseréje mindenképpen fejlődést eredményez. Persze ezekkel a problémákkal mindannyian küzdünk a saját területeken és a személyes tapasztalat csere szerintem többet ér bár milyen online oktatásnál."

"Üzlet az Interneten? Az E-Bridges a vállalkozás napi gyakorlatát és az üzleti világot is jól ismeri! Nem elég csak a kódokhoz érteni! Itt mindent együtt megkapok, ezért dolgozom velük! eMarketing, üzleti kommunikáció - eddig két véglet volt: önállóan, vagy fizettem, hogy más foglalkozzon vele! Egyik se tett elégedetté!  Ti együtt dolgoztok velem! A ti megoldásotok bevált! Ez az én üzletem! Az üzletet és a kommunikációt egyszerre kell jól csinálni, és egyiket se engedhetem ki a kezemből. Amit adtok, ahogy adjátok, az valódi támogatás az üzlethez! Ha Te is megbízható és megfizethető megoldást keresel? Akkor lépj velük kapcsolatba!"

Ismerje meg őket személyesen az E-Bridges Club nyílt napokon!

 

Jaj, ne haragudj, hogy már megint rosszul küldtem el! Ilyen bénát....! De te mindig olyan türelmes vagy! Melletted sose érzem magamat "hülyegyereknek".

2013 Tóth G-né jegyző

A vállakozásban és a marketing kommunikációban is még új voltam egy évvel ezelőtt. A magam kárán is tanultam a vállalkozásszervezést, a marketinget, és együttműködést is az értékesítőkkel és más partnerekkel. Gabriella mindkettőben támogatást ad. Ma már tudom, hogy a vállalkozásban nincs titok: bármilyen tervet meg lehet szellőztetni, mert az a fontos, hogy legyen aki megvalósítja. Gabriella ilyen szakember.

2010 Dr. Thury Vivien, Globe Dental Care globedental.eu

"Először nem értettem, hogy miért kell nekem mindent újra gondolni, még a cégvezetésben is. Egy fél év után már nem csak tudtam, de meg is valósítottam! Gabriella megmutatta, hogyan javítja a tervezett e-marketing a cég működését is. Neki köszönhetően van már szervezeti és működési szabályzatunk is, amiről korábban azt gondoltuk, hogy csak a vállalatoknak kell. Magam sem gondoltam volna, hogy amit az elmúlt években felépítettem, az szervezeti működését tekintve már vállalat és nem kisvállalkozás."

2010 Zenta Ágnes Harmónia Gyógyászati Centrum harmonia-centrum.hu

"Aki tudja, csinálja, aki nem tudja, az tanítja, így szól a régi mondás... Gabriella tudja, csinálja és milyen jól tanítja is!"

2010 Berekes Éva Biarritz Étterem biarritz.hu

“Gabriella delivered always quickly with the top quality. The communication was effective and results were very good!” October 2, 2009

Miklós Takatsy tgeo.hu

Egy rég várt megoldás a kapcsolatépítésben: portál, webáruház, eMarketing + napi támogatás, hatékony, gyakorlati képzésekkel! Az E-Bridge a legjobb döntés volt! Tudom, hogy mire költsek. Velük - haladok! Már a második webáruházat készítjük együtt. Amikor az új MLM üzlethez kértem a munkájukat, az üzleti tervezésben, a hálózatépítésben is olyan támogatást kaptam, amit a szponzorunk sem tudott biztosítani. A termék weblapját és az online kampányt 1 hét alatt összehozták, az értékesítési weboldal, a marketing anyagok, a Google kampány együtt és egyszerre készültek el. Ezt egy programozóval, ha kétszer születnék se lennék képes megoldani.

2009 winalite-hungary.hu

Az E-Bridges eMarketing munkájával a Balaton Panoráma Villa nyitása előtt ismerkedtem meg a weblapkészítés és a hozzákapcsolódó online marketing tevékenységgel kapcsolatosan. Lakatos Gabriella az Euro Brigde Hungary ügyvezetője minden ügyfelének megadja ennek az oldalnak a címét, de mindössze 10-20% látogatja meg. Őszintén szólva én sem tettem meg. 2007-ben bíztuk meg Gabriellát a BPV weboldalának elkészítésével. Nekem egy weboldal működtetésére, az e-marketingre, az on-line értékesítésre semmilyen rálátásom nem volt és ezért komoly árat fizettem.
Egy éven át úgyszólván eldolgoztunk egymás mellett. Én csak a tradicionális szakmai szempontok alapján hoztam döntéseket, végeztem a munkámat. Ennek következtében Gabriellának és csapatának minden lépést újra kellett terveznie az e-marketingnek megfelelően.  Az első évben nem könnyítettem meg az együttműködést, ők mégis kitartottak, és fokozatosan megismertették velem az online marketing lényegét és gyakorlati működését. Most az alapvető fogalomrendszer és működési összefüggések birtokában megdöbbentően nagyobb hatékonysággal tudom előnyeit élvezni a világháló adta beláthatatlan méretű lehetőségeknek. A villa foglalásainak 90 %-a a weblapról érkezik, ami az ő közreműködésüknek köszönhető.

2008 Gaál Marianna Üzletvezető panoramavilla.eu

Köszönöm Nektek, hogy rámutattatok az online üzleti lehetőségeimre, és hogy intéztétek az angol partnerrel a garanciális levelezést, amit a cég magyar képviselőjén keresztül sajnos nem tudtam megoldani. 2007 marcsikozmetika.hu

Az E-Bridges KFT az angol nyelvű FreesideEurope freesideeurope.com digitális akadémiai periodika új arculatának és motorjának megtervezését a nemzetközi szerkesztő bizottsággal összehangoltan és együtt gondolkodva vitte véghez. Olyan web 2.0 - ás felületet fejlesztettek munkatársai, mely nemcsak a nemzetközi mezőnyben, de a folyóirat tematikáját jelentő digitális kultúrában is megállja a helyét. Köszönet a rugalmas, innovatív közös munka látványos eredményéért!

Dr. Rétfalvi Györgyi

Kodolányi János Főiskola 2007

Az E-Bridges eMarketing Services™ olyan weblap megoldásokat mutatott meg, milyeneket az önkormányzati munkában valóban használni lehet, és a kis önkormányzatok is megengedhetik maguknak. A teljes tervezést, szervezést maguk vállalták, és két hét alatt megjelentették az új paloznak.hu-t a régi lap tartalmának átvételével együtt. Jó felkészítést és háttértámogatást kaptunk. Kis elszántság és némi figyelem is elég ezeknek a weblapoknak a kezelésére, úgy, hogy a háttérben mindig ott állnak, ha szükséges. A költségkímélő megoldásokra is figyelnek, tartós együttműködésben érdekeltek. A határidőt tartják a garanciális időn túl is, bár nem kötöttünk folyamatos megbízási szerződést a weblap karbantartására. A hetente frissített nagyobb lapoknál velük érdemes szerződni.

Czeglédy Ákos 2007

Paloznak polgármestere

Lakatos Gabriellával közös MBA tanulmányaink kapcsán találkoztam, még az Euro Bridge English Club project indulása idején. Az, hogy az eMarketingben is az elsők között tudott nemzetközi sikereket elérni, jó üzleti kommunikációs érzékének, és főleg innovatív készségének köszönhető. A portfolió managementre épülő vállalkozással a mai követelményeknek legjobban megfelelő céget irányít. Az E-Bridges eMarketing Services™ , a nagyvállalati elvárásokat is teljesíteni tudja.

Varga Marianna 2006
IBM

Amióta tartós megállapodást kötöttünk az E-Bridges eMarketing -el Csopak község weblapja folyamatosan fejlődik, tartalma hetente frissül, a meghibásodásokat azonnal javítják, a megrendeléseket 24 és 48 órán belül teljesítik. A csopak.hu-n keresztül, követni tudom az internetes világ újabb és újabb szolgáltatásait, mert Lakatos Gabriella eMarketer elsők között alkalmazza azokat. A Google-ban Csopak, a hivatkozások számával több nála nagyobb balatonparti települést is megelőz, s csopak.hu az egyik leglátogatottabb önkormányzati portál a maga település kategóriájában.

Ambrus Tibor 2006

Csopak polgármestere

 

 

Melyik ügyfél  elégedett velünk?

Mindenkit lehetetlen elégedetté tenni bár igyekszünk és törekszünk rá.  (... egyre hosszabb a lista, ahogy az e-üzlet egyre többet kívánk tőlü(n)k.)

 

- Tudja, hogy egy megbízható jó partner aranyat ér.
Feltételezi a jószándékú hozzáállást, érti és maga is a "Good Will"-re alapozza az együttműködést. Nem mondja, hogy ő újabb feladatot vagy weblapot nem kért, nem is rendelt, miután Skype-on hármas konferencián egyeztettünk vele.  Nem állítja, hogy "nem is tudott róla, hogy kész van", amikor e-mail-ben és Skype-on is egy hete értesítettük. Az androidos telefonján megelégszik a "magánüzeted érkezett" értesítéssel, és felmegy a webre egy olyan gépen, ahol a nagyobb munkaanyagok is normálisan letölthetők.

 

- Megtisztelő, bár nem probléma mentes vele dolgozni! Tudja, hogy ő is hibázik. Ezért a konfliktusokat belátóan kezeli, ahogy mi is. Nem csak azért ilyen, mert nagyszerű ember, hanem mert jól számító üzletember is! Erre az összetett munkára bátor önjelölteket bármikor talál, de "nem akaszt le holnap másik jobbat".  Tudja, hogy a vállalkozás többet profitál a tanulságból származó megoldás fejlesztésből, mint a partner cseréből.

 

- Értékeli, ahogy a belsõ ügyekhez közelítünk.
Az értesüléseket a cég egész külső és belső üzleti kommunikációjának összehangolt fejlesztése érdekében kezeljük. Ezért a fontos feladatokat sose bízza közvetítőkre, azokat mindig velünk egyezteti. Tudja, hogy mekkora veszéllyel jár, ha időhiányra hivatkozva mégis egy "hasznos kézre" bízza azt, amit a fejnek kell elvégezni.

 

- Érti, hogy a vállalati kommunikáció is, az üzleti kommunikáció a weblappal is - állandóan megújuló folyamatok. Tudja hogy ezt is csak higgadtan, kapkodás nélkül szabad művelni. Azt is tudja, hogy a részek kihagyásával az egész folyamat se működik. Nála egyformán jó a weblap, a vállalkozás szervezés és az értékesítési munka is. Az embereivel tud bánni, ezért tud az ügyfeleivel is. Az információt tisztességesen szűri, tudja, hogy mekkora veszteség lesz abból, ha az embereit vagy a vevőit rosszul manipulálja.

 

- Nem akarja tapasztalatlan belsõ munkatársakra bízni a weblap ügyeit. 
Tudja, hogy mekkora árat fizethet a "majd csak beletanul", "más is belejön" hozzáállásért. Mégis megfontoltan költ képzésre. Azt is tudja, hogy a drágán betanított munkaerő jön-megy a megszerzett tudással együtt. Mi maradunk.

 

- Nem nyúl "csak úgy bele" a weblapba!
Vele nem fordul elő, hogy a szövegeket módosítja, és közben kitörli a Google követő kódot vagy összezavarja a fordító programban a belső linkeket.  Nála nem kell képernyőmentésekkel igazolni az elkészült munkát.

 

- Nem nyúl "csak úgy bele" a hirdetési kampányokba se!
Nem tolja tele "nézzük meg, hogy mennyit érnek" kulcsszavakkal a Google kampányt úgy, hogy a weblap szövegét ne egészítené ki az új kulcsszavakkal. A kampány beállításokat sem változtatgatja úgy, hogy közben a konverziós célokat már beállítani sem érdemes.

 

- Megérti azt is, hogy a nagy rendszerek programja időként nála is "beragad". 
Aki már próbált módosítani néhány Google vagy Facebook account-ot vagy PayPalt beüzemeli, az tudja, hogy miről van szó. Türelem és gyakran 3-5 hónap kell ahhoz a változáshoz, ami máskor csupán néhány kattintás.

 

- Pontosan tudja, hogy a software bemutatás nem helyettesíti a felkészítő tréninget.
Valóban átolvassa a kezelési útmutatókat, amik egyre "hosszabbak". Nem lehet felkészületlenül "kenni-vágni", mert "visszacsap". Tisztában van vele, hogy a webprogram kezelése lehet bármilyen egyszerű, de a vele való vevőkommunikáció soha nem lesz az!  Meg se vesz olyan programot, aminek a használatára se ideje, se türelme. Ami fontos neki, arra mindig van ideje!

 

- Maga is komolyan betartja a garanciális feltételeket, nem csak tőlünk követeli meg a garanciát.
Akkor is tisztában van vele, amikor "kénytelen átlépni rajta". Ha bekövetkezik a baj nem keveri össze a teljesítési garanciát a hibajavítással.  Ő is tudja, mi is tudjuk..., amit tudunk együtt helyrehozunk.

 

- Tudja, hogy az időzítés mennyire fontos.
Jól takarékoskodik. "A saját munkatárs majd megoldja, beletanul szépen lassan". Ő ilyent nem mond! Tudja, hogy amíg a lelkes vagy lelkesnek tűnő munkaerő betanul és a webet fejlesztgeti, addig az elsőket mindig csak követni fogja, de sose éri utol.

 

- Nem száguldozik, elég időt hagy az előkészületekre,
és ha mégis, akkor se mondja, hogy "egyedül érzi magát", mert nem tartunk vele. Tudja, hogy az üzlet a weben pontosan olyan bonyolult, mint maga a vállalkozás.

 

- Hagy bennünket dolgozni.
Nem akar mindenáron meggyõzni. Ha Õ tudná jobban, nem volna ránk szüksége. Megérti, hogy csak addig dolgozunk vele, amíg együtt tudunk működni. Az együttműködésünk mindkettőknek megtérülõ beruházás! Mi sem engedhetjük meg a hiábavaló küzdelmet, arra nem lehet számlázni.

 

Értékeli, hogy a feladatot és nem a fõnököt szolgáljuk. 
Nem azt várja tõlünk, amit hallani szeretne, hanem elfogadja a kívűlrõl jobban látható megoldási javaslatokat. Nem azért fizet bennünket, hogy egyetértsünk vele. Cserébe mi sem akarjuk vele átugratni a saját árnyékát.

 

Akkor is kitart a mellettünk, amikor elsõre nem érti, hogy mire jó, amit kérünk, vagy teszünk. Akkor is, amikor a "belső hangok" is eltérítenék, - kivárja az eredményt, utólag igazat ad nekünk, elismeri az eredményeinket. Hagyja, hogy a meghatározott cél felé mi irányítsuk õt. A részletekben és a módszerekben szabad alkotótársak lehetünk.

 

- Nem akar állandóan alkudozni, és az árainkat megszabni.
Nem példálózik az olcsóbb konkurenssel, akihez mégse megy át. Elfogadja, hogy az ő érdeke, nem az, hogy a webapra érkezők száma, hanem a minősége után fizessen meg bennünket. Az óradíjat méltányolja. Belátja, hogy a "majd akkor fizetek, vagy arányosan többet fizetek, ha sokan kattintanak vagy vásárolnak a lapomon", éppen neki előnytelen. Amikor a havidíjas szolgáltatásra szerződünk, mi sem centizünk, és nem hagyjuk félbe a munkát, mert letelt a keretidő.

 

- Tiszteli a mi idõnket is.
Nem mondja le vagy felejti el a lefoglalt időpontok többségét. Tud ránk idõt és figyelmet szánni, és nem sorol bennünket újra és újra más "fontosab tennivalók" mögé. Nem akadályozza azt a munkát, amivel õ bízott meg! Megérti, hogy az ő fejében és az ő zsebében dől el minden. Tanácsokat és megoldásokat adunk, de a döntést nem bízhatja ránk.

 

- Értékeli, hogy Skype-on dolgozunk.
Örül, hogy ezt a minőséget így Ő is meg tudja fizetni. Örül, hogy a legalacsonyabb rezsiköltséggel és optimális időbeosztással dolgozunk neki.

 

- Elfogadja, hogy a vállalati software és a működő webáruház is virtuális termék.
A software fejlesztés, és működés garanciája nem azonos más fizikai termék garanciájával. Belátja, hogy a software fejlesztések nem mindig sikerülhetnek elsõre tökéletesre, s hogy mindig a felhasználók elégedettsége a végső mérce. Nem lehet előre lepróbálni több ezer különféle gépen, különféle tudású felhasználóval a programokat. Még a "dobozos" kész software-knél is elõfordulnak, működés közben, akár 1-2 év múlva felfedezett hiányosságok.

 

- Felelősséget érez a meg nem termelt haszon, és a költségtakarékos megoldások hiányából fakadó magas működési kiadások miatt is.
Ő már felismerte, hogy arra fog nagyon drágán ráfizetni, ha nem tud a megváltozott követelményekkel lépést tartani. A tudományos hasra ütés és a tervszerű kapkodás helyett inkább magát fejleszti, többek között az E-Bridges vállalkozói képzéseken, akár Skype-on is. Jól választ ügyfélkezelő és ügyviteli programokat, és bérli a munkaerőt.

 

- Belátja, hogy a munkánk sikerét vagy sikertelenségét nem lehet egyetlen kiragadott tényezővel értékelni (nyereség vagy alacsony kulcsszódíj...). Attól, hogy fizet, még nem háríthat mindent ránk. A cég egészének kell jól teljesíteni.

 

- Megérti, hogy nekünk elsősorban a vevői szimpátiáját kell megszerezni, és nem az ő kedvében kell járnunk... Értékeli, hogy azt mondjuk ami van és nem azt amit hallani szeretne...

 

- Tudja, hogy nem lehet egyik nap "ezt" másiknak "azt" akarni... Az e-üzletben nincs "ki" és "be" kapcsoló. Ha teljesen leállítana egy folyamatot, akkor elveszítené a korábbi eredményeit, kezdhetne minden előről.

 

- Nem akar három hónapon belül tarolni!
Tudja, hogy a mennyiségi szemlélet leáldozott. A tudatos vevőkommunikáció új követelményeit elfogadja, tud rugalmasan változtatni  az elvárásain, és tud kivárni. Megérti, hogy az online üzlet alapjaiban ma is ugyanolyan, mint a régi szatócsbolt: a webáruházban is, mint a régi pult mögött, mindig készenlétben, ott ül a vérbeli kereskedő. A vevőt ma is "oda kell szoktatni".

 

- Elfogadja, hogy ha egyszerű lenne nyereséges internetes vállalkozást építeni és üzemeltetni, akkor se lenne mindenkié az. Akkor is maradna a verseny és megtalálnák a játékszabályokat, amikben - nehéz küzdelemben -  a legjobbak győznek.

 

-Tudja, hogy sem emberben sem webprogramokban nincs tökéletesen kész állapot. Optimális van! Napi szinten és hosszú távon egyszerre optimalizálunk. Az optimális az ideális! Abban van a vállalkozás számára dinamika! (Azt lehet is szinten tartani! A tökéletes mozdulatlanságát nem...)

 

- Úgyanúgy gondolkodik, mit mi: 
Ha azt adod az embereknek, amire szükségük van, a munkád jó, az árad elfogadható, akkor mindig tudsz üzletet kötni!  

 

Köszönjük a lehetőséget, hogy neki dolgozhatunk!

Még akkor is, ha félórában mondja el azt, hogy - 20 percben röviden!! - kéri a Google és a Google összes hirdetési partnereinek hatékonysági elemzését...

 

Mit mondanak rólunk a cégvezetők? ...és, melyik ügyfél elégedetlen velünk? Ide kattintva megtudhatja!

 

 

"Az üzleti kommunikációban rendszerint az ügyfeleink partnereivel is együtt dolgozunk. Nyilván itt is előfordulnak konfliktusok, amikből mindig tanulunk, hogy még jobbak legyünk."

 

Mit mond még Lakatos Gabriella CeM CEO a weblap készítésről, a kommunikációról weblapokkal és a csapatmunkáról?

Melyik partner elégedetlen velünk? Főleg velem?!

 

Az "okostojás"
Az utóbbi években már alig előforduló ortodox informatikus fajta, aki szerint "engem régóta nem lehet megérteni". Közben egy épkézláb weblap megrendelőt se tud készíteni, annyira nem ismeri a mai weblapokat. Ő elégedetlen, amiért kiegészítő programok helyett egész weblapot rendel, és arra kap ajánlatot. Fel is kapja a telefont:
- "Micsoda hülyeség, több oldalon részletes kommunikációs ajánlatot készíteni egy megrendelt weblaphoz! Egy oldalon fel kell sorolni a programokat, a többit a fene se olvassa el! Kit érdekel a marketing kommunikáció, meg a design kommunikáció?"

Őt nem, de azokat érdekli, sőt el is várják, akik tudják, hogy számukra a weblap program értékét az adja, ahogyan a vevőkommunikációban felhasználhatják. 2003 óta sok komoly ajánlatot láttam, és készítettem. Egyik se volt 1 oldal! Minden ajánlatunk 10%-ban program specifikáció, 90% kommunikáció desing. Mi többnyire az "ismeretlen vevőt" keressük a weblapppal! Nekünk a vevőkommunikáció minden techikáját fel kell használni, ahhoz olyan részletes megvalósítási tervet kell adni, amit valóban végre is tudak hajtani.

 "Nem kell a marketing duma!" - szól be és tovább kötözködik (Már nem dolgozunk együtt - megváltak végre tőle)

 

Az "ortodox sznob"

- "Letisztult design, önálló arculat, elkülönült adatbázis megjelenés, vendégkönyv a véleményeknek, önálló látogató számláló stb.", hasonlókat kér, és csodálkozik, amikor azt kapja.

Ha tudná amit szinte minden kollégája tud már, akkor nem új weblapot, hanem csupán egy új tartalom szekciót kért volna a meglevő weblaphoz, videó, galéria, közösségi megosztó és komment kiegészítő programokkal, szelektív jobb és balodali modul megjelenéssel...!

Valójában miért is "szól be" nekem az okostojás és az ortodox sznob? Mert ő még mindig jobban tudja? A programozást igen, de a programmal való kommunikációt aligha... Sok hazai és külföldi programozóval vagyok napi munkakapcsolatban. Ők értenek engem magyarul és angolul is, sőt nemcsak értik, de értékelik és tisztelik is a munkámat. Én is tisztelem és értékelem őket!

Dolgozunk banki, és állami szerverek programozóival is. Tudom, hogy ki kell várni, amíg válaszolnak. Ők nem Hamar Janik! Ezért szoktuk teljesítési határidőnek adni, hogy a szerver rendelkezésre állásától vagy a program specifikáció elfogadásától számított 10 munkanap. Ők a hatékony kódban gondolkodnak, mi meg  a kóddal való hatékony kommunikációban. Idő kell, amíg megtaláljuk az összhangot.
Kaptunk okostojás programozótól pl. időjárási adatok publikációjára vonatkozó specifikációt. A végleges döntéshez fél év kellett! Több munkaidőt vett el az egyeztetés, mint maga a programozás! (Természetesen egyedül a programozásárt fizettek.) Ha már eleve együtt kezdjük a munkát, akkor  nem lett volna külön tárhely más szerveren, a program csak annyi adat tárolására készült volna, amennyi célszerű, és az időjárás modul 1 hónapon belül működhetett volna  a weblapon.

Ezt az informatikusok többsége is értékeli!

Mi sem kóstolgatjuk őket, még akkor sem, amikor vásárlás előtt, független software szakértőként értékelünk több milliós vállalati ERP vagy CRM softwareket. Kizárólag azt nézzük, hogy a megbízónknak optimálisan megfelel-e a software és a software működtetés ára. 

Az elégedetlen odamondogatók idegességének valódi oka nem én vagyok, hanem a többpályás csapatjáték feszültségei a főállásban, a   mellékállásban, stb.), ahol egyszerre kell szakmailag és emberként is megfelelni.
 
 
A Szóló játékos sem kedvel!

Kidob, átalakít, újra kezd magabiztosan, előzetes egyeztetés nélkül. Utólag se hajlandó tárgyalni. Főleg nem az olyan begyepesedett marketingessel, amilyen én vagyok. Különben is milyen lehet az a nő, akit Gabriellának hívnak (a volt anyósa is Gabriella, huh). Majd ő megválogatja az új munkaerőt, csak ne hívják Magdinak, mert neki a Magdikról is megvan a véleménye. Majd ő hoz megfelelőt, igaz kicsit többe kerül, (3-szor többe), de nagyon megbízható!

Ő csapatjátékot csak a saját nézőpontjából játszik: a csapattagok nem a cég, hanem a saját sikerének kovácsai. Ha rosszul mennek a dolgok, akkor sem ő, hanem a többiek a (saját) siker akadályai! Akárhogy is van, mindenki megkapja a magáét.

Ő mindenkinél hamarabb nyújtja be a számlát. Sürgős okokra hivatkozva már másnap szeretné a számláján is látni a pénzt.

Ő mindig egyedül akar győzni, megoszt, kioszt, betart, és, ha nem sikerült bejátszani magát a főnök kegyeibe, gyorsan távozik maga után hagyva a romokat. Azért a cégnél megismert ügyfeleket később is felkeresi saját ajánlataival, "alá ígérve" (számla nélkül), vagy éppen a konkurencia termékeivel.

 

Ők mennek, mi maradunk és ha kell újra kezdjük az alapoktól, mert hiszünk a tisztességes csapatjátékban.

Melyik partner elégedett velünk?

 

 

Mindenkinek lehetetlen a kedvére tenni, bár mindig igyekszünk. Melyik ügyfél elégedetlen velünk?

 

A vándormadár,

mindenhol felcsíp egy kis szolgáltatást, elégedetlenkedik, nem nagyon akar fizetni, majd a jogi viták és egyéb macerák elkerülése miatt mindenütt inkább hagyják, hogy hagy "vigye az árut".

Előfordulási helye: bárhol a termék és szolgáltatási szférában. (Olykor felénk is elhúz). Többféle, a madár rendszertantól eltérő vándormadarat is ismerünk:

 

A strucc:

- "Nem látom, hogy igazad van". Lepattan róla minden érv, meghallgatja, majd egy mondattal végérvényesen elsöpri: ÉN MÁSKÉPP GONDOLOM, úgy, ahogy nem működik, (eddig se működött), tehát elégedetlen VELED. Gyakran lesz vándor madár, mert csak a "tökéletes" munkáért fizet, amihez a minõségi követelményeket is õ szabja meg, (nesze neked www3.org, webstandard).
 

A karvaly:

nagyon ügyel a határidõkre, teljes erõvel lecsap minden kis hibára, vele együtt a jót is darabokra szétszedi, közben a határidõt egyedül Õ nem tartja be, ezért kötbérez TÉGED. Leggyakoribb lelõhelye neki is a vándor madarak között van. (Egyébként is költöző fajta).


A liba:

mindig határozatlan, - "én nem is tudom, nem értek ehhez", - mégis állandóan gágog, mert határozott véleménye, az van, amit elvár, hogy betartsanak. A munka sose lesz kész. A költségek közben csak nekünk gyűlnek, ő az "eredeti áron kívánja átvenni". A legjobb, ha azonnal menekül a szolgáltató, mert Õ csak az "elvégzett munkáért fizet". Idõnként melegebb égtájakra húz, - ahogy kívánjuk.
 

A kivi:

nincs igénye a fejlõdésre, nem akar szárnyakat. Elavult weblapon, elévült kommunikációs módszerekkel kullog a többiek mögött. Irtózik az új befogadásától: ..."Amit nem lehet 2 perc alatt megtanulni az nem is kell!" Csak azokat a hangokat akarja meghallani, akik lemennek az Õ szintjére. Ezért rendszeresen és megérdemelten "megvezetik". Eladják neki az "egyszerűt". Mindig a "külsõ tényezõkre" panaszkodik. Lassan, de biztosan kihal.
 

A fajdkakas:

Ő aztán tudja, hogy mi a dörgés (dürrögés)! Bár alapjaiban évek óta meg van elégedve, mégis a legkisebb zavart sem tűri el! Bár a szerződés szerint nem adtunk okot rá, mérlegelés nélkül azonnal szerződést bont! Ezzel a weblapra vállalt teljes körű garancia alapfeltételét is megszünteti, ezért megkérjük, hogy költöztesse el a weblapját. 3 hét  bőven elég! Mégis minket savaz, amiért 9 hét után töröljük az adatbázist! Miért? Mert elvárná, hogy mi szervezzük le a weblap költöztetést, miközben már másnak fizet érte! Talán éppen azért gondolja így, mert eddig mindent megoldottunk helyette?

Azóta újabb okot is talált, amiért haragudjon: sehol se kap ilyen kiszolgálást még több pénzért sem. Idegesíti a felismerés. Az idegeskedésért is haragszik ránk.
 

A vaktyúk:

"A vaktyúk is talál szemet" Ránk is talált, becsülettel igazodtunk a vakságához. Jól megél egyébként a vakságból. Mindent megpályáz és szinte mindig nyer is. Mivel minta pályázó, már egy pályázatokat elbíráló bizottságban is megtisztelő helyet kapott. Ott is jól kamatoztatja vakságát. A weboldal is pályázatból született. A működtetéshez is kapott pályázati pénzeket. A webszerkesztői ismeretek tréningre is kapott. Hat évig havi két munkaóra mértékű általánydíjat fizetett nekünk, amiért bármikor, bármiben segítettünk neki és a biztonsági frissítéseket is ingyen megkapta.  Rendszeresen takarítottuk az ólat is. Semmi Spam gyanús nem maradt észrevétlen. Ha hónapokig nem jelentkezett, kerestük, hogy mit segíthetünk. Addig neki volt jó, most nekünk. Meglátta, hogy nem csinál semmit és döntött! Miért fizessen Ő a semmiért?

Még mindig mi kapjuk a rendszer figyelmeztetést a gyanús regisztrációkról. Azóta egy hírlevelet se küldött ki! Az értesítéseket is mi kapnánk. Még nem talált újabb szemet helyettünk, de fog. Mert ő egy vak tyúk!

 

A szajkó:

Mindenkit meghallgat! Minden szakértőt komolyan vesz! Mindig a legutolsót... Mindig a legutóbbi véleményt szajkózza. Nem válogat, nem mérlegel, ő szajkó,...hát szajkózik. És elvárja, hogy mindig meghallgassák, odafigyeljenek, és éppen azt tegyék..., mégha ellentmond is az előzőnek, még ha 180°-os váltás is lesz. ...és bizalmatlan, miért úgy csináltuk,..aztán miért úgy ahogy az előző - utolsó előtti - szakértő ajánlotta. Ám ez se tart sokáig, mert megint "hall valahol valamit"...  Egyre elégedetlenebb és egyre bizalmatlanabb. "Mi beszéltük rá.."! Ő nem is akarta...!  A negatív érzés állandósul benne... és ez mondhatjuk, egyre inkább kölcsönös! Hagyjuk, hogy ő hagyjon el minket, ...mert "most már muszáj szakmailag profin csinálni, ez így nem mehet tovább!" (Így megkíméljük magunkat egy kétes kimenetelű szerződésbontástól)

 

A jómadár:

Kihasználni akar bennünket is, mint mindenkit. A szolgáltatást mindig kevesli, az árat mindig sokalja, etikátlan játszmákba akar belehúzni bennünket. "Ő" azt gondolta, hogy "ez is beletartozik a vállalt feladatba". Mivel már jócskán benne vagyunk a munkában, inkább megoldjuk, mint, hogy veszni hagyjuk az egész megbízást. Ezzel Ő nagyon ügyesen játszik. Olykor csak részmunkákat rendel, a többit majd házilag el"barkácsolják", az eredménytelenséget pedig nekünk címezi.
Ilyen madár a természetben elő se fordul! Természetben előforduló rokona a kakukk lehetne, de az sose elégedetlenkedik!
 

Van még egy madár, amelyik a természetben, az evolúció rendje szerint nem létezik, MERT NEM IS LÉTEZHETne!
 

Mindig újabb szakértőket keres, akik megmondják a tutit. Hátha mégsem az a jó, amit most csinálunk. Egyik energia kioltja  a másikat, mindig lát valahol egy újabb gyémántnak tűnő csillogást az út mentén, otthagyja az előzőt, odarohan, s mire kiderül, hogy az csak egy törött üveg, már késő. Különben is megint látott, hallott valami ígéreteset.
Végül szárnyaszegetten elkullog. Jó esetben valahol újra megveszi ugyanazt, amit korábban tőlünk kapott, gyakran drágábban. Mi pedig megkönnyebbülten dolgozunk tovább, mert Ő "most már a konkurenciát gyengíti".

Erre a madárra szakosodnak a tolvaj szarkák.  Eladják neki azt a "biztonságot", amire vágyik. "Megvezetik" rendesen azért, mert erre vevő! Ez a madár csak az emberek között fordul elő. A természet már az elején kizárta volna az evolúcióból, mint fejlődésre képtelen egyedet.

 

...és aki minket néz madárnak...
attól jobb a lehető leggyorsabban, a legkisebb veszteséggel megválni. Nincs az a pénz, amiért érdemes, (megéri) vele dolgozni! Rontja a jó hírünket, elveszi az időt más ügyfelektől is, végül nincs se eredmény, se tisztes elszámolás.

 

Ha valamelyik madárban kissé magára ismert, minden tiszteletünk az Öné! Nagyra értékeljük azt az embert, aki képes szembenézni saját gyengeségeivel és veszi a jószándékú kritikát. (Magunk is naponta erre törekszünk.) ... ha megtisztel a kérésével, mégis adnánk Önnek egy ajánlatot!

 

Mit mondanak rólunk a cégvezetők? Kattintson ide!

Módosítás dátuma: 2011. február 14. hétfő, 16:07

 

 

"Ahhoz, hogy nagy dolgokat valósítsunk meg, kevés álmodni, kevés hinni, tervezni és cselekedni is kell - jól átgondolt idő és pénz keretekkel!"

 

Google és Facebook kampányok saját grafikai szolgáltatással 

 

Egy termék bevezetése és a forgalom növelése összetett dolog. Felkészülten fogadjuk az ilyen megrendeléseket akár grafikáról akár egy hirdetési videó-ról van szó.

 

1 év az e-kereskedelemben:

Referencia oldal: watertogo.hu kézi víztisztító palackok (webáruház fejlesztés Prémium csomag, technikai működtetés Platinum csomag, komplett kampányok Ultimate csomag)

 

Tavaszi kampány Adwords display és Facebook hirdetésekhez:

Tavaszi kampány oldal 
https://www.watertogo.hu/forradalmian-uj-viztisztito-palack


Törzsvásárlói kör kialakítása: WTG+ tagsághttps://watertogo.hu/wtg-plusz-tagsag

Tematikus kampány, TRAVEL & OUTDOOR:

Hogy néz ki a grafika az értékesítési oldalon: Megnézem

 

Tematikus kampány FITNESZ:

Hogy néz ki az értékesítési oldalon? Megnézem

 

Tematikus kampány baba-mama:

 

Alap grafika exit-popup és hűségkártyákhoz:

Terméloldal kiemelt kulcsszó tartalomhoz:

TAKTIKAI VÍZTISZTÍTÓ PALACK

https://www.watertogo.hu/taktikai-viztisztito-palack

 

Kuponkód és más promóciók

Adwords Videó kampányok - Facebook Videó kampányok

Még több és más kampány videók:

[powr-media-gallery id="17a55850_1490640105417"]

 

 

Milyen termékeket kíván a nemzetközi piacra vinni?

Azonnal használható fullos e-kereskedelmi rendszert adunk a webáruházhoz. Kipróbált, szakmailag átgondolt, arányos üzleti megoldások együttesét.

Az általános útmutatók helyett azt a személyes szakértői támogatást és oktatást építettük az árakba, amivel százmilliós forgalmakat értek már el a klienseink.

 [powr-button id="654af20e_1484506042"]

Egyszerűen kezdtük, most itt tartunk

Rólunk

2003 óta a hazai és a nemzetközi e-kereskedelemben Először Online marketing, majd webfejlesztés és webáruház működtetés, nemzetközi üzletépítés e-kereskedelemmel

ASZF

Az E-Bridges  nem egy szokványos infokommunikációs cég, ha csupán magyar viszonylatban keresünk hasonlót. Elismert és megszokott formáció a nemzetközi e-üzletben. Mi a legkorábbiak között vagyunk nemzetközi összehasonlításban is. Ez határozza meg Általános Szolgáltatási Feltételeinket is:

Kapcsolat

"Akik feladják sose nyernek, a nyertesek sose adják fel!"

Központi honlap: e-bridges.eu

Kapcsolat:

E-Mail:

Mobil: 20 359 0185 (Írjon egy SMS-t és visszahívjuk!)

Impresszum

Videó csatorna

Sok mindent talál az e-üzletről a Youtube csatornánkon

Follow Us

VIDEÓK  

Save 30

1 órás extra előkonzultáció e-üzlet nyitás előtt 5500 Ft

Tudja meg, mit gondol a szakértő!

AKCIÓ!