This website is using cookies
×

E-üzletben profik

Notice: Undefined index: subTotal in /home/emarket/public_html/administrator/components/com_virtuemart/helpers/calculationh.php on line 886
 x 

0
Shop Menu

Kezdjük egyszerűen...

A helyi szolgáltatóknak hirdetése az interneten

  • Weboldal, webshop

  • Üzlet a Google térképen, 

  • Hirdetés azoknak, akik a körzetükben tartózkodnak (fordász, pizzéria, gyorsjavító, szerszámbérlés....) és vállalkozástól függően azoknak, akik a körzetükben keresnek 

 

A vállalkozók többnyire pontosan tudják, mit mennyiért szolgáltatnak és mi kell nekik egy weblapon. 

 

Egy kész weboldalból, kész tartalommal  akár 10 munkaórával kialakítható egy igényes honlap, ami kielégíti  a helyi vállalkozás megrendelőit.  

Ami ezután következik az havi szinten több munkaóra. A Google-t és a vevőket folyamatosan meg kell győzni arról, hogy érdemes a weboldalt felkeresni. Hirdetés,  a helyi vállalkozás a Google térképen... Nem részletezem lényeg, hogy akkor amikor éppen  értelme van, ott legyen mobilon minden keresési helyzetben - gazdaságosan. 

Más összeget fizet a hirdetésért, ha a közvetlen közelében kattint valaki rá, .... ez ugye egy komoly lehetőség. Sokkal több hívást kap, ha a hívásokra jól célozva hirdet,...

A weblap tartalom lehet ritkán változó - ez a helyi vállalkozásoknál nem hátrány amíg a hirdetés a vevőkkel és a versenytársakkal lépést tartva változik. 

Weblapok és hirdetések helyi vállalkozások számára 

 

Milyen termékeket kíván a nemzetközi piacra vinni?

Azonnal használható fullos e-kereskedelmi rendszert adunk a webáruházhoz. Kipróbált, szakmailag átgondolt, arányos üzleti megoldások együttesét.

Az általános útmutatók helyett azt a személyes szakértői támogatást és oktatást építettük az árakba, amivel százmilliós forgalmakat értek már el a klienseink.

 [powr-button id="654af20e_1484506042"]

Egyszerűen kezdtük, most itt tartunk

Rólunk

2003 óta a hazai és a nemzetközi e-kereskedelemben Először Online marketing, majd webfejlesztés és webáruház működtetés, nemzetközi üzletépítés e-kereskedelemmel

ASZF

Az E-Bridges  nem egy szokványos infokommunikációs cég, ha csupán magyar viszonylatban keresünk hasonlót. Elismert és megszokott formáció a nemzetközi e-üzletben. Mi a legkorábbiak között vagyunk nemzetközi összehasonlításban is. Ez határozza meg Általános Szolgáltatási Feltételeinket is:

Kapcsolat

"Akik feladják sose nyernek, a nyertesek sose adják fel!"

Központi honlap: e-bridges.eu

Kapcsolat:

E-Mail:

Mobil: 20 359 0185 (Írjon egy SMS-t és visszahívjuk!)

Impresszum

Videó csatorna

Sok mindent talál az e-üzletről a Youtube csatornánkon

Follow Us

VIDEÓK  

Save 30

1 órás extra előkonzultáció e-üzlet nyitás előtt 5500 Ft

Tudja meg, mit gondol a szakértő!

AKCIÓ!