This website is using cookies
×

E-üzletben profik

Notice: Undefined index: subTotal in /home/emarket/public_html/administrator/components/com_virtuemart/helpers/calculationh.php on line 886
 x 

0
Shop Menu

Kezdjük egyszerűen...

Három igazi előny...

"A versenytársaiddal szemben fenntartható egyetlen előny az, ha képes vagy gyorsabban tanulni, mint ők."
Arie de Geus

Gyakran elég ha tempósan, lépésről-lépésre haladsz - kitartóan. Felesleges azon aggódni vagy azt képzelni, hogy a versenytársak nálad jobban felkészültek és mindig a legjobban tudják... Ők is emberek. Náluk is vannak gyenge megoldások és téves választások. Ők is beleléphetnek az elért sikerek csapdájába, az önelégültségbe.

"Az új felismerésének legnagyobb gátja nem a tudatlanság, hanem a tudás illúziója." Daniel J. Boorstin

A tudásból származó fölény érzése, a kapcsolatrendszerbe vetett hit, az önteltség elzár a változástól, megvakít és süketté tesz, ... és máris repedést találhatsz amin keresztül te juthatsz előnyhöz. (Igen, van számos ellenpéldának tűnő eset. Ha megvizsgálod őket jobban, akkor szinte mindig kiderül, hogy a magyar piac méretei miatt maradhatnak versenyben: azért tudnak fennmaradni, mert nem éri meg a pozícióért megmérkőzni velük. Ahol pörög az üzlet, pénz van - ott aligha találsz olyan céget, amelyik tartósan megélhet a tudatlanságból és az ügyetlenségből is)

Sokan félnek hibázni. Görcsösen ragaszkodnak az önmagukról alkotott, szerintük a társadalmi rangsorban a helyüket fenntartó -tökéletesség illúziójához. Az értékesnek tartott sokszor begyakorolt, érett megoldások vezetik őket végül a katasztrófába. Erre mindenki talál maga körül példát. Ezért bárkit könnyű meggyőzni arról, hogy mekkora előnyhöz juthat, ha a versenytárs tétovázik, fél újítani, fél tévedni.

"A tévedés híd a tapasztalatlanság és a tudás között." Phyllis Theroux

Ha már eleget tévedtél vagy most indulsz az úton és a tévedésekből is a legjobbat akarod kihozni, akkor egyre több tudással és figyelemmel várunk.

"Utak úgy lesznek, hogy járunk rajtuk." Hans Kudszus

[powr-contact-form id="38ad0584_1477815014333"]

Az igazi kihívások láthatatlanok

 A hatékony értékesítéshez hatékony csapat kell

"Az eredményt gyorsan várjuk, a mögötte levő hosszú és kihívásokkal teli utat nem szeretjük..." pedig ott van a nagy pénz!

Gondoskodunk arról, hogy webüzlete ne csak a webáruház csiszolgatására koncentráljon, hanem hazai és akár nemzetközi viszonylatban is - igaz, sok munkával -, ám komoly bevételtermelő legyen. Ehhez teljeskörű üzleti tanácsadó és online marketing szolgáltatásunk nyújt segítséget. 

Milyen termékeket kíván a nemzetközi piacra vinni?

Azonnal használható fullos e-kereskedelmi rendszert adunk a webáruházhoz. Kipróbált, szakmailag átgondolt, arányos üzleti megoldások együttesét.

Az általános útmutatók helyett azt a személyes szakértői támogatást és oktatást építettük az árakba, amivel százmilliós forgalmakat értek már el a klienseink.

 [powr-button id="654af20e_1484506042"]

Egyszerűen kezdtük, most itt tartunk

Rólunk

2003 óta a hazai és a nemzetközi e-kereskedelemben Először Online marketing, majd webfejlesztés és webáruház működtetés, nemzetközi üzletépítés e-kereskedelemmel

ASZF

Az E-Bridges  nem egy szokványos infokommunikációs cég, ha csupán magyar viszonylatban keresünk hasonlót. Elismert és megszokott formáció a nemzetközi e-üzletben. Mi a legkorábbiak között vagyunk nemzetközi összehasonlításban is. Ez határozza meg Általános Szolgáltatási Feltételeinket is:

Kapcsolat

"Akik feladják sose nyernek, a nyertesek sose adják fel!"

Központi honlap: e-bridges.eu

Kapcsolat:

E-Mail:

Mobil: 20 359 0185 (Írjon egy SMS-t és visszahívjuk!)

Impresszum

Videó csatorna

Sok mindent talál az e-üzletről a Youtube csatornánkon

Follow Us

VIDEÓK  

Save 30

1 órás extra előkonzultáció e-üzlet nyitás előtt 5500 Ft

Tudja meg, mit gondol a szakértő!

AKCIÓ!