This website is using cookies
×

E-üzletben profik

Notice: Undefined index: subTotal in /home/emarket/public_html/administrator/components/com_virtuemart/helpers/calculationh.php on line 886
 x 

0
Shop Menu

Kezdjük egyszerűen...

A webáruházat üzemeltető vállalkozások számára - bárhova is értékesítenek - gyakran jelentős energiát, pénzt és időt emészt fel a webshop adminisztrációk elvégzése, a számlázás, a csomagolás, a postázás. Olyan sokat, hogy  bele se fognak, hacsak ... Mi már  dolgoztunk így másoknak:

 

Külföldre szállítás kiszervezése

Áruvisszaküldés, termékcsere és garanciális kérdésekben mediátor szereplőként dolgozunk. 

Felkészülten várjuk a kézi csomagolási munkák és a postázás kiszervezésére vonatkozó kéréseket is.

A megbízók mentesülnek a létszámfejlesztéstől, a felmerülő bérköltségektől és főleg az új munkaállomások (számítógép, íróasztal, telefon) beszerzésétől, kialakításától.

A vevőkkel való egyeztetés, a futárszolgálatokkal való napi kapcsolattartás, a számlázó és szállítási programok zavartalan működtetése napi több órát is felemészt. A folyamatok kiszervezése a költségoptimalizálás egyik lehetséges eszköze. A szükséges webprogram megoldásokkal a működés folyamatosságát biztosító feladatok ellátásának jelentős része már nincs helyhez kötve! 

A mai technológia már lehetővé teszi a távoli eléréssel történő adatrögzítéseket és az ügyviteli munkafolyamatok elvégzését. Egy ilyen munkaszervezési folyamatban virtuális közegben történik a webáruházból származó adatok továbbítása a számlázási és címiratkitöltő programokba. Az áru gyakran külföldi elosztó pontokban van. Ott letöltik a kész dokumentumokat és feladják a csomagokat.

 

A folyamat kétféleképpen néz ki:

  1. A webáruházi rendeléseket a webshop tulajdonos megerősíti, visszaigazolja, majd továbbküldjük a számlázó programba és a címiratkészítő programokba. A termék egy a szállítás szempontjából előnyös telephelyen kerül csomagolásra és postázásra.
  2. A másik megoldás az, hogy már a webáruházi rendelések visszaigazolásától kezdve a termék teljes útját mi biztosítjuk a vevőig.

 

Tevékenységünket megbízhatóan, precízen végezzük, maximális titoktartás mellett. Kedvező áron vállalunk továbbá csomagolást, postázására történő továbbítást!

Az igazi kihívások láthatatlanok

 A hatékony értékesítéshez hatékony csapat kell

"Az eredményt gyorsan várjuk, a mögötte levő hosszú és kihívásokkal teli utat nem szeretjük..." pedig ott van a nagy pénz!

Gondoskodunk arról, hogy webüzlete ne csak a webáruház csiszolgatására koncentráljon, hanem hazai és akár nemzetközi viszonylatban is - igaz, sok munkával -, ám komoly bevételtermelő legyen. Ehhez teljeskörű üzleti tanácsadó és online marketing szolgáltatásunk nyújt segítséget. 

Milyen termékeket kíván a nemzetközi piacra vinni?

Azonnal használható fullos e-kereskedelmi rendszert adunk a webáruházhoz. Kipróbált, szakmailag átgondolt, arányos üzleti megoldások együttesét.

Az általános útmutatók helyett azt a személyes szakértői támogatást és oktatást építettük az árakba, amivel százmilliós forgalmakat értek már el a klienseink.

 [powr-button id="654af20e_1484506042"]

Egyszerűen kezdtük, most itt tartunk

Rólunk

2003 óta a hazai és a nemzetközi e-kereskedelemben Először Online marketing, majd webfejlesztés és webáruház működtetés, nemzetközi üzletépítés e-kereskedelemmel

ASZF

Az E-Bridges  nem egy szokványos infokommunikációs cég, ha csupán magyar viszonylatban keresünk hasonlót. Elismert és megszokott formáció a nemzetközi e-üzletben. Mi a legkorábbiak között vagyunk nemzetközi összehasonlításban is. Ez határozza meg Általános Szolgáltatási Feltételeinket is:

Kapcsolat

"Akik feladják sose nyernek, a nyertesek sose adják fel!"

Központi honlap: e-bridges.eu

Kapcsolat:

E-Mail:

Mobil: 20 359 0185 (Írjon egy SMS-t és visszahívjuk!)

Impresszum

Videó csatorna

Sok mindent talál az e-üzletről a Youtube csatornánkon

Follow Us

VIDEÓK  

Save 30

1 órás extra előkonzultáció e-üzlet nyitás előtt 5500 Ft

Tudja meg, mit gondol a szakértő!

AKCIÓ!