This website is using cookies
×

E-üzletben profik
 x 

0
Shop Menu

Kezdjük egyszerűen...

Azt gondoltam, hogy értem a webáruház fejlesztést és ismerem a honlap készítést Joomla-val. Gabival először kicsit kötözködött volna az informatikus énem, de mindig ő került ki győztesen. Türelmesen  bár a konfliktust nem kerülve megvárta, hogy a régi beidegződések kitisztuljanak bennem.  Most már jobban igazodok a változó igényekhez, amiket a vevők és az üzlet diktálnak és Gabi közvetít.

2016 B. Krisztián Water-to-Go

 

Drága Gabi!

Ezt nélküled nem tudtam volna elérni! A webáruházak és a piaci bevezetés... Miért nem találkoztam veled korábban, már 2012 előtt?!

2015 Jutka Kovács Frankl Pharma Europe

 

Dehogy zavar engem ezzel Kedves! Éppen ellenkezőleg!  Mindig is kerestem azokat, akik ilyen nyitott gondolkodásúak és értik az üzletet is, nem csak a saját szakmájukat. Ritkán találok ilyent! Éppen hogy örülök annak, amit mond, és a tájékoztatóinak is!

2014 Leko R. kl-safety.hu

 

 E-Bridge Club tagok értékeléseiből:

"Az E-Bridges eMarketing Terv költségeket is tervezett, amit be is tartott  a projekt folyamán. Hosszú évek óta hirdetek  webkatalógusokban, de először látok valódi eredményt. Átcsoportosították  a hírdetési költségeket, optimalizálták  a weblapot. Végre megtalálnak a vevők! 
Az online kereskedelem  a  jól struktúrált  weblappal, alapos  optimalizálással kezdődik és folyamatos újraoptimalizálással folytatódik. Ezt később értettem meg, amikor a kezdeti eredmények után a weblap üzleti eredménye nem fejlődött az elvárt szintre.  Azóta bejelentkeztem egy E-Bridges eMarketing tréningre, és rendszeresen résztveszek konzultációkon is. Már világosan értem az alapelveket, és maximálisan rábízom magam Lakatos Gabriella eMarketer irányítására."

"Gabriella segít a kisvállalkozásoknak többet kihozni abból amilyük van, segít elérni a céljaikat!"

"Elsősorban az analógiák jelentőségét emelném ki. Számomra meglepő volt, hogy a webáruházak, a honlappal megtámogatott szolgáltatások és a tartalomszolgáltatás működtetése között mily sok a hasonlóság, és mennyi minden hasznosítható a már bevált „jó gyakorlatok” átvételéből. A kötetlen beszélgetés megindította az ember fantáziáját, inspirálóan hatott a további fejlesztési elképzelések kialakításához."

"Amellett, hogy számos egyedi kérdésemre választ kaptam, e területen elsősorban a hatékonysági megközelítést (a költség-haszon szemléletet) emelném ki. Vagyis a hirdetésre, ingyen szolgáltatásra, kedvezményekre történt ráfordításoknak összhangban kell lenniük a látogatottság-növekedéssel, és végső soron a bevétellel."

"A keresőoptimalizálás az a terület ahol nem lehet eleget tanulni, hiszen számtalan lehetőség rejlik benne és bizony van mit tanulni. :) Minden információt amit kapunk abból, ahogyan a Gabriella segít bennünket egy ajándék."

"Nagy örömmel veszem ezeket a találkozókat, hiszen minden egyes céget képviselő személynek, valamely az Ő területét érintő problémára rálátunk és a tapasztalatok cseréje mindenképpen fejlődést eredményez. Persze ezekkel a problémákkal mindannyian küzdünk a saját területeken és a személyes tapasztalat csere szerintem többet ér bár milyen online oktatásnál."

"Üzlet az Interneten? Az E-Bridges a vállalkozás napi gyakorlatát és az üzleti világot is jól ismeri! Nem elég csak a kódokhoz érteni! Itt mindent együtt megkapok, ezért dolgozom velük! eMarketing, üzleti kommunikáció - eddig két véglet volt: önállóan, vagy fizettem, hogy más foglalkozzon vele! Egyik se tett elégedetté!  Ti együtt dolgoztok velem! A ti megoldásotok bevált! Ez az én üzletem! Az üzletet és a kommunikációt egyszerre kell jól csinálni, és egyiket se engedhetem ki a kezemből. Amit adtok, ahogy adjátok, az valódi támogatás az üzlethez! Ha Te is megbízható és megfizethető megoldást keresel? Akkor lépj velük kapcsolatba!"

Ismerje meg őket személyesen az E-Bridges Club nyílt napokon!

 

Jaj, ne haragudj, hogy már megint rosszul küldtem el! Ilyen bénát....! De te mindig olyan türelmes vagy! Melletted sose érzem magamat "hülyegyereknek".

2013 Tóth G-né jegyző

A vállakozásban és a marketing kommunikációban is még új voltam egy évvel ezelőtt. A magam kárán is tanultam a vállalkozásszervezést, a marketinget, és együttműködést is az értékesítőkkel és más partnerekkel. Gabriella mindkettőben támogatást ad. Ma már tudom, hogy a vállalkozásban nincs titok: bármilyen tervet meg lehet szellőztetni, mert az a fontos, hogy legyen aki megvalósítja. Gabriella ilyen szakember.

2010 Dr. Thury Vivien, Globe Dental Care globedental.eu

"Először nem értettem, hogy miért kell nekem mindent újra gondolni, még a cégvezetésben is. Egy fél év után már nem csak tudtam, de meg is valósítottam! Gabriella megmutatta, hogyan javítja a tervezett e-marketing a cég működését is. Neki köszönhetően van már szervezeti és működési szabályzatunk is, amiről korábban azt gondoltuk, hogy csak a vállalatoknak kell. Magam sem gondoltam volna, hogy amit az elmúlt években felépítettem, az szervezeti működését tekintve már vállalat és nem kisvállalkozás."

2010 Zenta Ágnes Harmónia Gyógyászati Centrum harmonia-centrum.hu

"Aki tudja, csinálja, aki nem tudja, az tanítja, így szól a régi mondás... Gabriella tudja, csinálja és milyen jól tanítja is!"

2010 Berekes Éva Biarritz Étterem biarritz.hu

“Gabriella delivered always quickly with the top quality. The communication was effective and results were very good!” October 2, 2009

Miklós Takatsy tgeo.hu

Egy rég várt megoldás a kapcsolatépítésben: portál, webáruház, eMarketing + napi támogatás, hatékony, gyakorlati képzésekkel! Az E-Bridge a legjobb döntés volt! Tudom, hogy mire költsek. Velük - haladok! Már a második webáruházat készítjük együtt. Amikor az új MLM üzlethez kértem a munkájukat, az üzleti tervezésben, a hálózatépítésben is olyan támogatást kaptam, amit a szponzorunk sem tudott biztosítani. A termék weblapját és az online kampányt 1 hét alatt összehozták, az értékesítési weboldal, a marketing anyagok, a Google kampány együtt és egyszerre készültek el. Ezt egy programozóval, ha kétszer születnék se lennék képes megoldani.

2009 winalite-hungary.hu

Az E-Bridges eMarketing munkájával a Balaton Panoráma Villa nyitása előtt ismerkedtem meg a weblapkészítés és a hozzákapcsolódó online marketing tevékenységgel kapcsolatosan. Lakatos Gabriella az Euro Brigde Hungary ügyvezetője minden ügyfelének megadja ennek az oldalnak a címét, de mindössze 10-20% látogatja meg. Őszintén szólva én sem tettem meg. 2007-ben bíztuk meg Gabriellát a BPV weboldalának elkészítésével. Nekem egy weboldal működtetésére, az e-marketingre, az on-line értékesítésre semmilyen rálátásom nem volt és ezért komoly árat fizettem.
Egy éven át úgyszólván eldolgoztunk egymás mellett. Én csak a tradicionális szakmai szempontok alapján hoztam döntéseket, végeztem a munkámat. Ennek következtében Gabriellának és csapatának minden lépést újra kellett terveznie az e-marketingnek megfelelően.  Az első évben nem könnyítettem meg az együttműködést, ők mégis kitartottak, és fokozatosan megismertették velem az online marketing lényegét és gyakorlati működését. Most az alapvető fogalomrendszer és működési összefüggések birtokában megdöbbentően nagyobb hatékonysággal tudom előnyeit élvezni a világháló adta beláthatatlan méretű lehetőségeknek. A villa foglalásainak 90 %-a a weblapról érkezik, ami az ő közreműködésüknek köszönhető.

2008 Gaál Marianna Üzletvezető panoramavilla.eu

Köszönöm Nektek, hogy rámutattatok az online üzleti lehetőségeimre, és hogy intéztétek az angol partnerrel a garanciális levelezést, amit a cég magyar képviselőjén keresztül sajnos nem tudtam megoldani. 2007 marcsikozmetika.hu

Az E-Bridges KFT az angol nyelvű FreesideEurope freesideeurope.com digitális akadémiai periodika új arculatának és motorjának megtervezését a nemzetközi szerkesztő bizottsággal összehangoltan és együtt gondolkodva vitte véghez. Olyan web 2.0 - ás felületet fejlesztettek munkatársai, mely nemcsak a nemzetközi mezőnyben, de a folyóirat tematikáját jelentő digitális kultúrában is megállja a helyét. Köszönet a rugalmas, innovatív közös munka látványos eredményéért!

Dr. Rétfalvi Györgyi

Kodolányi János Főiskola 2007

Az E-Bridges eMarketing Services™ olyan weblap megoldásokat mutatott meg, milyeneket az önkormányzati munkában valóban használni lehet, és a kis önkormányzatok is megengedhetik maguknak. A teljes tervezést, szervezést maguk vállalták, és két hét alatt megjelentették az új paloznak.hu-t a régi lap tartalmának átvételével együtt. Jó felkészítést és háttértámogatást kaptunk. Kis elszántság és némi figyelem is elég ezeknek a weblapoknak a kezelésére, úgy, hogy a háttérben mindig ott állnak, ha szükséges. A költségkímélő megoldásokra is figyelnek, tartós együttműködésben érdekeltek. A határidőt tartják a garanciális időn túl is, bár nem kötöttünk folyamatos megbízási szerződést a weblap karbantartására. A hetente frissített nagyobb lapoknál velük érdemes szerződni.

Czeglédy Ákos 2007

Paloznak polgármestere

Lakatos Gabriellával közös MBA tanulmányaink kapcsán találkoztam, még az Euro Bridge English Club project indulása idején. Az, hogy az eMarketingben is az elsők között tudott nemzetközi sikereket elérni, jó üzleti kommunikációs érzékének, és főleg innovatív készségének köszönhető. A portfolió managementre épülő vállalkozással a mai követelményeknek legjobban megfelelő céget irányít. Az E-Bridges eMarketing Services™ , a nagyvállalati elvárásokat is teljesíteni tudja.

Varga Marianna 2006
IBM

Amióta tartós megállapodást kötöttünk az E-Bridges eMarketing -el Csopak község weblapja folyamatosan fejlődik, tartalma hetente frissül, a meghibásodásokat azonnal javítják, a megrendeléseket 24 és 48 órán belül teljesítik. A csopak.hu-n keresztül, követni tudom az internetes világ újabb és újabb szolgáltatásait, mert Lakatos Gabriella eMarketer elsők között alkalmazza azokat. A Google-ban Csopak, a hivatkozások számával több nála nagyobb balatonparti települést is megelőz, s csopak.hu az egyik leglátogatottabb önkormányzati portál a maga település kategóriájában.

Ambrus Tibor 2006

Csopak polgármestere

Milyen termékeket kíván a nemzetközi piacra vinni?

Azonnal használható fullos e-kereskedelmi rendszert adunk a webáruházhoz. Kipróbált, szakmailag átgondolt, arányos üzleti megoldások együttesét.

Az általános útmutatók helyett azt a személyes szakértői támogatást és oktatást építettük az árakba, amivel százmilliós forgalmakat értek már el a klienseink.

 [powr-button id="654af20e_1484506042"]

Egyszerűen kezdtük, most itt tartunk

Rólunk

2003 óta a hazai és a nemzetközi e-kereskedelemben Először Online marketing, majd webfejlesztés és webáruház működtetés, nemzetközi üzletépítés e-kereskedelemmel

ASZF

Az E-Bridges  nem egy szokványos infokommunikációs cég, ha csupán magyar viszonylatban keresünk hasonlót. Elismert és megszokott formáció a nemzetközi e-üzletben. Mi a legkorábbiak között vagyunk nemzetközi összehasonlításban is. Ez határozza meg Általános Szolgáltatási Feltételeinket is:

Kapcsolat

"Akik feladják sose nyernek, a nyertesek sose adják fel!"

Központi honlap: e-bridges.eu

Kapcsolat:

E-Mail:

Mobil: 20 359 0185 (Írjon egy SMS-t és visszahívjuk!)

Impresszum

Videó csatorna

Sok mindent talál az e-üzletről a Youtube csatornánkon

Follow Us

VIDEÓK  

Save 30

1 órás extra előkonzultáció e-üzlet nyitás előtt 5500 Ft

Tudja meg, mit gondol a szakértő!

AKCIÓ!